Video I Ovidiu Burcă, țintește cele trei puncte cu Slatina. Decizia finală în cazul lui Vali Lazăr

Dinamo o înfruntă joi, de la 17:00, pe CSM Slatina, într-o confruntare din etapa a douăsprezecea a ligii secunde.

Ovidiu Burcă a susținut conferință de presă premergătoare partidei cu CSM Slatina, de mâine. Tehnicianul lui Dinamo a declarat că echipa se află pe un drum bun în ultimul timp şi îşi doreşte foarte mult să continue pe aceeaşi linie.

“CSM Slatina este una dintre revelaţiile acestui început de campionat. Poate e o surpriză pentru cei care nu cunosc ce se întâmplă acolo, dar pentru mine, care am antrenat Slatina anul trecut, nu este. Unii dintre jucătorii care au fost la ei pe banca de rezerve la ultimele meciuri cred că ar face faţă şi la noi, la Dinamo. Aşa că ne aşteaptă un meci complicat, dar cred eu că suntem pregătiţi.

Suntem pe un drum bun în ultimul timp şi ne dorim foarte mult să continuăm pe aceeaşi linie, cu aceeaşi concentrare şi intensitate. Meciul are o încărcătură specială pentru că în cazul unei victorii ne vom apropia foarte mult de obiectivul propus, acela de a intra în lupta pentru primele 6 locuri. Ne-a costat foarte mult să ajungem unde suntem acum şi de asta nu trebuie să pierdem concentrarea”, a spus Burcă.

“Ultimele rezultate au readus optimismul suporterilor noştri. Simt asta pe teren, dar şi pe stradă în interacţiunea cu oamenii. Speranţa moare ultima, dar ăştia puţini care am mai rămas pe aici cred că o vom scoate la capăt. În momentele fericite toată lumea îţi e alături, dar cele care contează cu adevărat în viaţă sunt cele grele”, a adăugat el.

Tehnicianul a menţionat că nu se va mai baza pe Valentin Lazăr, jucător pe care l-a exclus din lot la începutul acestei luni: “Eu i-am transmis lui Vali Lazăr încă de acum 3-4 săptămâni că din punct de vedere sportiv nu mă mai bazez pe el. Rămâne să găsească o soluţie cei din conducere. Eu nu dau jucători afară, nu reziliez contracte. Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat. Jucătorii ştiu foarte bine care sunt”, a precizat antrenorul.

Ovidiu Burcă susţine că el şi jucătorii încearcă să nu dea atenţie problemelor financiare care apar la club.

“Am încercat să stăm departe de aspectele financiare care au apărut. Cred că niciun jucător care a venit anul ăsta la Dinamo nu a avut aşteptări extraordinare din punct de vedere financiar ca să-şi îndeplinească un vis. Pentru că altele au fost motivele din spatele deciziei de a veni la Dinamo. Aşa că nu e cineva care să se plângă la momentul ăsta. Sunt anumite probleme pe care sper ca în scurt timp cei din conducere să le rezolve. Dar eu sunt convins că ceea ce facem noi pe teren poate influenţa viitorul acestui club. De asta problemelor mici care apar nu trebuie să le acordăm multă atenţie”, a mai spus Burcă.

Dinamo, locul 11 în Liga 2

Dinamo are patru rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1, iar apoi au învins la limită Ripensia, cu scorul de 1-0, și Metaloglobus, scor 2-1.

Dinamo e pe locul 11 în clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu două echipe, CSC Dumbrăvița și Concordia Chiajna. În etapa a 12-a, Dinamo va întâlni CSM Slatina, pe teren propriu, formație clasată pe locul 7 în acest moment, cu 18 puncte.

CITESTE SI:

Verdict medical după accidentarea lui Antonio Bordușanu în partida cu Metaloglobus

Handbal I ”Dulăii” promit un meci mare în Liga Campionilor: ”Suporterii noștri ne vor da putere”

Cât costă biletele de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, țintește cele trei puncte cu Slatina. Decizia finală în cazul lui Vali Lazăr&8221;

Lasă un răspuns