Baschet I Mutare importantă pe banca tehnică a lui Dinamo

Echipa de baschet Dinamo va continua sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale sub comanda unui nou antrenor principal.

Conducerea clubului a ajuns la o înțelegere pentru următorii doi ani cu tehnicianul grec Sotirios Manolopoulos (52 de ani), antrenorul principal al naționalei elene, una dintre cele mai valoroase din Europa – locul 5 la ultimul EuroBasket. Manolopoulos a făcut astăzi cunoștință cu lotul de jucători și cu stafful tehnic.

Acesta este în prezent antrenorul principal al lotului național al Greciei, țară în care a reușit rezultate importante până acum în cariera de tehnician. Două titluri naționale și trei cupe câștigate. Printre echipele conduse de el se numără AEK Atena, Panathinaikos, Aris Salonic, Ifaistos Limnou și Peristeri.

Fost jucător la Boston University, în college basketball, Sotirios Manolopoulos și-a început cariera de antrenor în 2004, conducând în cea mai mare parte echipe de club din Grecia, cele mai importante fiind Panathinaikos (2015) și AEK Atena (2017). În 2021 a fost cooptat în stafful naționalei Greciei ca secund, iar din octombrie anul trecut a fost numit antrenor principal.

Tehnicianul a făcut deja cunoștință cu întreaga echipă și va debuta pe banca tehnică a echipei Dinamo cu un meci dificil, duminică, în Sala Dinamo, cu CSO Voluntari, de la ora 20:15.

Manolopoulos preia postul de la Aleksandar Trifunovic. Antrenorul sârb va rămâne în Ștefan cel Mare, în cadrul unui proiect nou, care va avea ca scop dezvoltarea sectorului juvenil.

CITESTE SI:

Video I Gabriel Moura, jucătorul care nu a întors spatele lui Dinamo: ”Nu putem ține capul în pământ, Dinamo trebuie să fie în prima ligă”

Analiza deceniilor petrecute de Nicolae Badea în umbra lui DINAMO

Handbal I Dezamăgiți de rezultat, dar impresionați de atmosfera din tribune. ”Dulăii” promit revanșa cu Zagreb

3 gânduri despre &8222;Baschet I Mutare importantă pe banca tehnică a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns