Video I Răzvan Zăvăleanu intervine în subiectul legat de sigla ”Unicului Căpitan”

În urmă cu o săptămână de zile, în cadrul noi emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”, Cristi Hîldan, fratele ”Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan, a afirmat că oficialii lui Dinamo nu au cerut familiei regretatului fotbalist dreptul pentru a folosi pe tricouri stema care-l înfățișează pe fratele său.

În schimb, ACS FC Dinamo, echipa lui Badea, care evoluează în Liga 4, a primit acceptul în urma unei înțelegeri pe care Cristi Hîldan a avut-o cu Nicolae Badea. Emisiune integrală AICI!

”Nicolae Badea a fost printre puținii care au rămas alături de familia mea și, da, i-am acordat dreptul pentru ca echipa din liga a patra să folosească însemnele cu chipul fratelui meu. În ceea ce privește echipa din liga a doua, nu.

Este și o frustrare, însă lucrurile astea se pot rezolva printr-un dialog. Deocamdată nu a existat acest dialog, singura dată când am vorbit pe problema asta a fost în 2013 sau 2014, cu domnul Negoiță, de atunci nu s-a mai discutat”, a pus fratele ”Unicului Căpitan”.

De la această afirmație, ”renumiții jurnaliști” de la gsp.ro au trunchiat și scos din context declarația lui Cristi Hîldan, publicând un articol total fals cu titlul ”Dinamo nu mai are acordul pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri”.

În contra răspuns pentru minciunile publicate de acel articol, Răzvan Zăvăleanu a comentat situația și a prezentat un aspect foarte interesat legat de situației siglei cu chipul lui Cătălin Hîldan. Conform celor spuse de Răzvan Zăvăleanu, marca a fost înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci de către suporteri.

”Vreau să-i asigur pe suporteri că această emblemă se folosește în condiții strict legale fiind cedată de proprietarul de la OSIM al mărcii respective. Sigla este înregistrată de suporteri pentru suporteri. Și sunt ani de zile din momentul în care această siglă se folosește ca un mod de a onora memoria lui Cătălin Hîldan și cred că acest lucru ar trebui să se întâmple în continuare”, a spus administrator special a lui Dinamo.

În plus, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit ce se întâmplă cu renta viageră pe care clubul s-a angajat, cu mai mulți ani în urmă, să o plătească familiei „Unicului Căpitan”. Conform practicianului în insolvență, după ce SC Dinamo 1948 SA a intrat în a doua reorganizare judiciară, indemnizația nu a mai putut fi achitată, iar soluția găsită pentru ca familia lui Cătălin Hîldan să primească acest bani a fost printr-o colaborare între club și firma Computerland, care aparține fostului președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo. Astfel, plata rentei a fost preluată de Nicolae Badea, iar clubul a achitat printr-un contract de publicitate cu Computerland.

”Și vreau să vă mai spun un anumit lucru. Din 2014, de când a preluat obligația unei plăți către familia Hîldan, de rentă viageră, și pâna la intrarea în procedura de insolvență, Dinamo și-a respectat această obligație.

Ulterior, pentru că acest lucru devenise imposibil din punct de vedere legal (n.r. procesul de reorganizare judiciară nu ar permite astfel de plăți), această obligație s-a dorit a fi preluată de către DDB, însă acest lucru nu s-a putut întâmpla. Ce s-a întâmplat, în schimb, a fost plătită obligația de domnul Badea, dar, subliniez, pentru a fi acoperită această obligație, s-a încheiat un contract de publicitate între SC Dinamo 1948 SA și Computerland.

Computerland a primit publicitate și a plătit, mai departe, în numele lui Dinamo acea rentă. Cred că Dinamo, chiar și în cea mai neagră situație a sa financiar vorbind, și-a onorat obligațiile față de legendele clubului și Cătălin Hîldan este, dincolo de orice discuție, un mare simbol al acestui club și niciodată nu va fi batjocorit”, a mai afirmat Zăvăleanu.

Mai mult, prietenii noștri de la PlaySport au verificat la OSIM și a descoperit o marcă având chipul lui Cătălin Hîldan înregistrată, în 2006, sub denumirea ”Peluza Cătălin Hîldan- PCH”, titulari fiind Nicu Tararache și Elyas Bucurică, membri ai Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo.

SC Gerocomy Service SRL este societatea prin care s-a făcut solicitarea de înregistrare în 2006, marca putând fi folosită în prezent pentru următoarele categorii de produse sau servicii: „îmbrăcăminte, încălțăminte articole care servesc acoperirea capului, țesături și produse textile, hârtie, carton și produse din aceste materiale, produse de imprimare, fotografii, papetărie materiale plastice pentru ambalat”.

Între timp, în anul 2011, firma SC Gerecomy Service SRL apare radiată.

CITESTE SI:

Dinamo țintește toate punctele din meciul cu Csikszereda. Cum pregătește Burcă întâlnirea de la Miercurea Ciuc

Oficial I Dinamo 1948 ia atitudine după erorile de arbitraj din partida cu Slatina

Video I Răzvan Zăvăleanu aduce noi informații despre modificarea planului de reorganizare

3 gânduri despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu intervine în subiectul legat de sigla ”Unicului Căpitan”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s