Sepsi, ofertă pentru Dinamo înainte de meciul din Cupa României

Pentru ”câinii roșii” urmează o deplasare lungă, până în Miercurea Ciuc pentru duelul cu Csikszereda din etapa a 12-a din Liga 2. Partidă programată joi, 3 octombrie, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Meciul cu Csikszereda este urmat de duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 2-a a grupei A, din Cupa României, marți, 8 noiembrie, ora 21:00.

Partida este programată pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, însă covăsnenii le-au propus oficialilor lui Dinamo ca meciul din Cupa României să se joace la Sfântu Gheorghe.

Potrivit fanatik.ro, patronul Laszlo Dioszegy s-a implicat direct și era dispus să plătească toate costurile de organizare și de deplasare pentru Dinamo: ”Suportăm noi transportul, hotelul și toate cheltuielile de organizare”, a transmis acesta.

La aflarea acestei propuneri, liderii DDB s-au opus cu vehemență, iar meciul se va juca în cele din urmă la Giurgiu, marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00.

Cât o costă pe Dinamo organizarea unui meci la Giurgiu

Dinamo trebuie să plătească 4.000 de euro pentru fiecare meci disputat la Giurgiu, la care se adaugă și costurile de organizare a meciului, firma de pază, utilitățile, mai ales că meciul se va juca în nocturnă, precum și deplasarea și baremul arbitrilor. Astfel, costurile minime sunt de minim 6.000-7.000 de euro.

Club finanțat de către guvernul maghiar a încercat să aplice aceeași tactică ca Rapid. Strategia giuleștenilor a fost aplicată cu succes în Cupa României, unde Rapid a profitat de problemele cu stadionul ale celor de la Afumați și Dumbrăvița.

Rapidiștii le-au propus să joace în Giulești și le-au plătit adversarilor toate cheltuielile.

Dinamo țintește toate punctele din meciul cu Csikszereda

Înaintea meciului de săptămâna viitoare, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a vorbit despre jocul echipei, ce merge bine, ce nu funcționează încă, dar și cum vede meciul de joia viitoare cu Miercurea Ciuc.

”Ne pregătim să îl câștigăm, avem timp să îl pregătim, este o echipă solidă, puternică, am urmărit-o în câteva meciuri, va fi un meci foarte dificil, trebuie să reparăm erorile și să facem lucrurile ce depind de noi mai bine, să fim pregătiți pentru meciul cu Miercurea Ciuc.

Sunt meciuri care până la finalul acestei perioade vor decide echipele care merg în play-off. Avem câteva bătălii, simt că echipa este pregătită, vom merge la fiecare meci la victorie. Îmi doresc că noi să fim pregătiți, legat de noroc nu cred mult în noroc, cred în oameni pregătiți în momentele oportune.

Avem doi jucători cu ligamente rupte, cu anumite probleme medicale, aici e marea provocare, trebuie să rămânem concentrați pe linie sportivă, ele se vor remedia pe linie administrativă.

Antonio are o accidentare complicată, are o leziune totală de ligamente încrucișate, probabil 6 luni va lipsi, e tânăr, noi suntem alături de el și îi dorim multă sănătate. Am luat decizia să jucăm cu un tânăr în poartă, scoțându-l pe cel care ne-a adus liniște în poartă, eu sunt convins că tot lotul este pregătit să ducă ultimele bătălii.

E greu de gesionat cu locul U19, am avut unii jucători care au plecat, alții s-au accidentat, soluțiile pe care le avem nu sunt multe, cei care sunt au intrat, Denis a făcut un meci bun, vom vedea de la un meci la altul ce va face”, a spus tehnicianul lui Dinamo.

Programul următoarelor partide:

LIGA 2 (etapa 13)
AFK Csikszereda – DINAMO
joi, 3 noiembrie, ora 20:00, Miercurea Ciuc

CUPA ROMÂNIEI (faza grupelor, meciul 2)
DINAMO
 – Sepsi Sf. Gheorghe
marți, 8 noiembrie, ora 21:00

LIGA 2 (etapa 14)
DINAMO
 – CSC Dumbrăvița
duminică, 13 noiembrie, ora 11:00

CITESTE SI:

Video I Răzvan Zăvăleanu intervine în subiectul legat de sigla ”Unicului Căpitan”

Dinamo țintește toate punctele din meciul cu Csikszereda. Cum pregătește Burcă întâlnirea de la Miercurea Ciuc

Oficial I Dinamo 1948 ia atitudine după erorile de arbitraj din partida cu Slatina

3 gânduri despre &8222;Sepsi, ofertă pentru Dinamo înainte de meciul din Cupa României&8221;

Lasă un răspuns