Florentin Petre anunță renașterea lui Dinamo

Crescut de către Dinamo, Florentin Petre (46 de ani) a jucat la prima echipă a ”câinilor” vreme de 12 ani și este unul dintre cei mai iubiți foști fotbaliști din Ștefan cel Mare.

”Piticul” este convins că Dinamo va reuși să treacă peste aceste momente grele pe care le traversează.

Echipa noastră a reușit să se echilibreze parțial abia după startul sezonului, deoarece retrogradarea a căzut ca un trăsnet în curtea noastră. Dinamo trăiește din banii suporterilor, iar pe plan sportiv lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine, în ciuda începutului ezitant de sezon.

Florentin Petre a vorbit despre situația de la Dinamo și și-a manifestat convingerea că oamenii care răspund acum de club vor face totul pentru ca lucrurile să ajungă pe linia de plutire.

(n.r. Ce ai simțit când a retrogradat Dinamo?) Au fost niște clipe în care am rămas, pur și simplu, înmărmurit, pentru că nu puteam să cred că o istorie de atâția ani să poată merge în Liga 2…

Dar, ținând cont de timpurile pe care le trăim în momentul de față, ținând cont că lumea s-a schimbat extraordinar de mult și nu în bine, în mai puțin bine, eu cred că la Dinamo, ținând cont de problemele pe care le-a avut în ultimii ani, era nevoie de un duș rece cu care să o ia de la capăt.

Cu toate că le va fi greu cu datoriile, cu lucrurile care sunt lăsate din spate, dar clubul acesta va reuși. Simt asta, simt că oamenii care sunt acolo sunt datori să repare ceea ce s-a greșit. Și, în plus, ar trebui să închidă ochii și să se gândească cât de mare e clubul ăsta și în ce curte ei sunt așezați și ce responsabilități mari au ca să poată să aducă Dinamo acolo unde își merită locul”, a spus Florentin Petre, la ProSport Live.

Florentin Petre (46 de ani) a jucat pentru Dinamo în perioada 1994-2006, timp în care și-a trecut în palmares 9 trofee – trei titluri, cinci Cupe ale României și o Supercupă.

CITESTE SI:

Calcule pentru play-off. Surpriză în Ligă!

Nicu Badea contestă planul de reorganizare. Detalii despre actele depuse de avocații ACS FC Dinamo

Trei sectoare din PCH sunt sold-out! Câte bilete mai sunt disponibile pe ”Arcul de Triumf”

4 gânduri despre &8222;Florentin Petre anunță renașterea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s