CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Sepsi

Drumul lui Dinamo continuă în Cupa României, marți, de la ora 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Partidă contând în etapa a doua din faza grupelor.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida Dinamo București – Sepsi OSK.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Moroiță Andrei (Ploieşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Vlase Daniel (Galaţi) și Zamfir Doru (Slatina).

CCA l-a desemnat observator pe Salomir Marian (Cluj-Napoca).

Situația biletelor vândute pentru meciul cu Sepsi

Dinamo și Sepsi este un meci important, în care avem parte de o mobilizare bună până în momentul de față. Dacă va continua ritmul acesta de vânzare al biletelor, arena de pe lângă Herăstrău, să fie plină.

Potrivit informațiilor noastre, s-au vândut în jur de 2.700 de bilete pentru acest meci (fără abonați). Rămânând disponibile 3.600 din totalul de 8.200, câte locuri are cocheta arenă.

Biletele se pot achiziționa online și de la casele stadionului ”Arcul de Triumf”, astăzi între 16:00 și 22:00, iar marți de la 16:00 până la ora 22.00. Abonații pot intra în baza abonamentelor, în sectoarele alocate.

Vlad Iacob așteaptă un stadion plin cu Sepsi

”Pentru a putea evolua acolo avem nevoie de cel puțin 4500 de bilete vândute, costurile de închiriere, dar nu numai, toate costurile aferente organizării unui meci se ridică undeva la 200 000 de lei, doar închirierea și operarea e undeva în jurul sumei de 18 000 de euro fără TVA, jumătate din sumă este reprezentată de operare, sunt costuri importante cu paza, cu ambulanța, cu baremul de arbitraj, mai sunt alte mici costuri, sunt costuri specifice meciurilor.

Dar costurile importante și semnificative pentru organizarea unui meci pe Arcul de Triumf sunt închirierea, operarea și firma de pază. Firma de pază este un cost important mai ales de când codul fiscal este schimbat, nu mai există diferența între salariile pe full time și part-time. Erau obișnuiți să aibă angajați part time, acum au angajați full time, sunt oameni care migrează de la o firma la altă pentru evenimente, dar această schimbare la nivel de fiscalitate a generat costuri suplimentare pentru club.

Există o HG prin care o parte din stadion, cea care ne interesează, va trece la CSN Arcul de Triumf la FRR și va trebuie să reiau discuțiile cu cei de acolo, să vedem în urma aceste HG sub ce formă ne pun stadionul, care sunt costurile, care ar fi posibilitățile. Avem o șansă bună, am văzut multe comentarii neplăcute la adresa domnului Petrache, le transmit fanilor că Petrache este dinamovist și a fost deschis la discuțiile cu privire la închirierea arenei. De când am preluat mandatul la Dinamo, el nu avea o variantă de a ne pune la dipoziție arena arcul de triumf. El evolua acolo în baza unui protocol”, a spus Vlad Iacob la Radio Dinamo 1948.

PREȚURILE BILETELOR:

Vip: 120 lei;
TRIBUNA 1: 80 lei;
TRIBUNA 2: 60 lei;
PELUZE: 30 lei.

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Arcul de Triumf):

Luni: 16:00 – 20:00;

Marți: 16:00 – 22:00.

Meciurile de ”acasă” pe care le va disputa Dinamo în sezonul regulat de Liga 2:

  • Dinamo – CSC Dumbrăvița, 13 noiembrie (se va disputa la Giurgiu);
  • Dinamo – Unirea Constanța, februarie 2023;
  • Dinamo – Politehnica Timișoara, martie 2023.

Stadionul ”Arcul de Triumf” a fost inaugurat pe 3 iulie 2021 cu un meci de rugby, România – Argentina 17-24.

Dinamo și Sepsi OSK fac parte din prima grupă a Cupei României, A. Covăsnenii au 3 puncte după o victorie cu 3-1 în fața lui Petrolul, iar Dinamo un punct, după 0-0 cu FCU Craiova.

Până acum, arena de lângă Herăstrău a găzduit meciuri de fotbal, mai exact partida amicală a României U21 cu Finlanda U21, scor 2-1, în martie 2022, dar și meciul feminin al României cu Elveția, scor 1-8, din aprilie 2022, precum și finala Cupei României la feminin. De atunci, cluburile de fotbal din București au încercat fără succes să închirieze arena.

CITESTE SI:

Decizia luată de Tribunalul București în vederea contestațiilor formulate de Dorin Șerdean

Dinamo pe ”Arcul de Triumf”. Situația biletelor vândute pentru meciul din Cupa României

Video I Ștefan Radu, omul meciului în ”Derby della Capitale”!

3 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Sepsi&8221;

Lasă un răspuns