PCH ia cu asalt stadionul ”Arcul de Triumf”

Dinamo se pregătește să joace meciul din Cupa României cu Sepsi, de marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00, pe noul stadion ”Arcul de Triumf”.

Se anunță o super atmosferă pe arena de pe lângă parcul Herăstrău, ”Peluza Cătălin Hîldan” anunță că toate biletele din peluză au fost vândute.

Cu puțin mai mult de 24 de ore înaintea întâlnirii Dinamo – Sepsi, din faza grupelor Cupei României, pe pagina de facebook al suporterilor dinamoviști a fost făcut anunțul, că peluza unde vor sta ultrașii ”câinilor” pe stadionul Arcul de Triumf este sold out.

”Meciul de mâine seară nu este unul oarecare. Este primul meci al unui club de fotbal pe cel mai nou stadion din Capitală. Sunt cunoscute eforturile și demersurile de durată prin care am reușit să obținem accesul pe Arena Arcul de Triumf.

Dincolo de demersuri, efortul este și unul financiar. Avem nevoie de prezența suporterilor pentru a încuraja echipa, pentru a acoperi o cheltuială semnificativă și pentru a demonstra că acest stadion este o soluție viabilă și de-acum înainte, până la construirea noului Stadion Dinamo.

Pe Arcul de Triumf suntem în cea mai selectă zonă a Bucureștiului, la doi pași de Dinamo. ‘Câinilor’, haideți să testăm acustica Arenei Arcul de Triumf! Să cântăm să se audă până-n Ștefan cel Mare și Obor!

Biletele puse în vânzare la Peluza Nord a noului stadion, denumită Peluza Cătălin Hîldan (PCH) la Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe, au fost epuizate. Până la ora 16:00, aproape 5.000 de locuri au fost ocupate pe Arcul de Triumf, bilete și abonamente”, este mesajul postat de liderii PCH-ului.

PREȚURILE BILETELOR:

Vip: 120 lei;
TRIBUNA 1: 80 lei;
TRIBUNA 2: 60 lei;
PELUZE: 30 lei.

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Arcul de Triumf):

Luni: 16:00 – 20:00;

Marți: 16:00 – 22:00.

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Sepsi

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida Dinamo București – Sepsi OSK.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Moroiță Andrei (Ploieşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Vlase Daniel (Galaţi) și Zamfir Doru (Slatina).

CCA l-a desemnat observator pe Salomir Marian (Cluj-Napoca).

Vlad Iacob așteaptă un stadion plin cu Sepsi

”Pentru a putea evolua acolo avem nevoie de cel puțin 4500 de bilete vândute, costurile de închiriere, dar nu numai, toate costurile aferente organizării unui meci se ridică undeva la 200 000 de lei, doar închirierea și operarea e undeva în jurul sumei de 18 000 de euro fără TVA, jumătate din sumă este reprezentată de operare, sunt costuri importante cu paza, cu ambulanța, cu baremul de arbitraj, mai sunt alte mici costuri, sunt costuri specifice meciurilor.

Dar costurile importante și semnificative pentru organizarea unui meci pe Arcul de Triumf sunt închirierea, operarea și firma de pază. Firma de pază este un cost important mai ales de când codul fiscal este schimbat, nu mai există diferența între salariile pe full time și part-time. Erau obișnuiți să aibă angajați part time, acum au angajați full time, sunt oameni care migrează de la o firma la altă pentru evenimente, dar această schimbare la nivel de fiscalitate a generat costuri suplimentare pentru club.

Există o HG prin care o parte din stadion, cea care ne interesează, va trece la CSN Arcul de Triumf la FRR și va trebuie să reiau discuțiile cu cei de acolo, să vedem în urma aceste HG sub ce formă ne pun stadionul, care sunt costurile, care ar fi posibilitățile. Avem o șansă bună, am văzut multe comentarii neplăcute la adresa domnului Petrache, le transmit fanilor că Petrache este dinamovist și a fost deschis la discuțiile cu privire la închirierea arenei. De când am preluat mandatul la Dinamo, el nu avea o variantă de a ne pune la dipoziție arena arcul de triumf. El evolua acolo în baza unui protocol”, a spus Vlad Iacob la Radio Dinamo 1948.

Stadionul ”Arcul de Triumf” a fost inaugurat pe 3 iulie 2021 cu un meci de rugby, România – Argentina 17-24.

Dinamo și Sepsi OSK fac parte din prima grupă a Cupei României, A. Covăsnenii au 3 puncte după o victorie cu 3-1 în fața lui Petrolul, iar Dinamo un punct, după 0-0 cu FCU Craiova.

Până acum, arena de lângă Herăstrău a găzduit meciuri de fotbal, mai exact partida amicală a României U21 cu Finlanda U21, scor 2-1, în martie 2022, dar și meciul feminin al României cu Elveția, scor 1-8, din aprilie 2022, precum și finala Cupei României la feminin. De atunci, cluburile de fotbal din București au încercat fără succes să închirieze arena.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Sepsi

Decizia luată de Tribunalul București în vederea contestațiilor formulate de Dorin Șerdean

Dinamo pe ”Arcul de Triumf”. Situația biletelor vândute pentru meciul din Cupa României

3 gânduri despre &8222;PCH ia cu asalt stadionul ”Arcul de Triumf”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s