Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori: ”Cei interesați au vrut să verifice documentele”

În această perioada se duce o luptă importantă pentru refacerea planului de reorganizare, prin care Dinamo poate avea perspective mult mai bune.

Răzvan Zăvăleanu, a făcut un anunț de ultima oră despre venirea investitorilor la Dinamo. Administratorul judiciar de la Dinamo, a transmis că DDB a primit acțiuni în locul datoriei pe care clubul o avea, însă membrii proiectului ”Doar Dinamo București” vor ceda acțiunile în momentul în care va apărea un om de afaceri care să dovedească faptul că poate să acopere datoriile și cheltuielile clubului.

Noul plan de reorganizare, care a fost contestat de Serdean, Țălnar și Badea, poate fi aprobat pe data de 21 noiembrie, dacă totul va decurge în mod logic și firesc.

”Oamenii vor ca banii investiți să fie restituiți (n.r. cei din DDB), aici vorbim de peste 3 milioane de euro sau să fie transferați în acțiuni. Noi am convertit împrumutul în acțiuni. Dacă apare un investitor care dovedește că poate acoperi masa credală, dar și cheltuielile, atunci DDB își va ceda acțiunile posibilului investitor.

Oamenii stau departe de noi pentru că vor să vadă finalul litigiilor. Eu nu sunt persoana potrivită să zic despre domnul Murad, nu am vorbit niciodată cu el, nu am avut nicio legătură, dar nu știu ce să cred pentru că nu ni s-a solicitat niciun document. Cei interesați au vrut să verifice documentele, sunt discuții, dar sunt suspendate. Vor să vadă cum se vor termina litigiile”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru ProSport LIVE.

Decizia luată de Tribunalul București în vederea contestațiilor formulate de Dorin Șerdean

Luni, 7 noiembrie, la Tribunalul București au fost judecate contestațiile formulate de Dorin Șerdean împotriva tabelului definitiv al creanțelor actualizat SC Dinamo 1948 SA, respectiv a hotărârii adunării creditorilor din data de 14 Octombrie;

Una din contestațiile lui Dorin Șerdan, de azi, a fost amânată ”pentru lipsă de procedură” pentru 16 noiembrie, cea prin care Dorin Șerdean semnalează faptul că nu i s-a permis să voteze în calitatea sa de creditor în cadrul Adunării Creditorilor (din 14 Octombrie), în care a fost votat ”planul modificat”.

Contestația in ceea ce privește creanța APCH în valoare de 5, 8 milioane lei, prin care avocatul lui Dorin Șerdean a solicitat încadrarea creanței la categoria creditorilor chirografari, ceea ce ar duce la refacerea planului. În acest caz, Instanța a rămas în pronunțare. Pe 21 noiembrie e programată judecarea Planului de reorganizare modificat.

”Nu știu despre contestația mea în privința anulării votului, că se va rejudeca pe 16 noiembrie, instanța solicitând în plus niște documente legate de procesul verbal al ședinței din 14.10, tabelul cu votanții etc.

Despre cealaltă contestație privind tabelul creditorilor, în speță eu, am contestat faptul că APCH a fost încadrată greșit cu creanța de circa 5.800.000 lei în categoria creditori cu cauza de preferință și că trebuia încadrată cu toate creanțele în categoria creditori chirografari.

În apărarea sa, administratorul judiciar invocă tardivitatea contestației mele, dar contestația se bazează pe existența unor documente noi, recent apărute în dosar, referitoare la erori și/sau situații de dol (explicație dex = acțiune făcută cu rea-credința, cu viclenie, pentru a determina pe cineva să încheie un contract nefavorabil sau să admită o clauză defavorabilă într-un contract), or atunci legea permite depunerea de contestații de către alți creditori fără invocarea tardivității. Astăzi avocatul meu a depus la dosar o parte din aceste documente, declară Dorin Șerdean.

Într-un document trimis la Tribunal, joi, 27 octombrie, Răzvan Zăvăleanu explica judecătorului sindic că Dorin Șerdean nu a avut drept de vot, deoarece nu este un simplu creditor al SC Dinamo 1948 S.A.

”Domnul Dorin Șerdean este administrator și asociat unic (cota de participare la beneficii și pierderi 100%/100%) al Lotus Perfect Products SRL, acționar al Dinamo 1948 S.A. ce deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 72,8758%/72,8758%.

De asemenea, nici Lotus Perfect Products SRL nu este un simplu acționar majoritar al Dinamo 1948 SA”, scrie în actul depus de Răzvan Zăvăleanu la dosar. Administratorul judiciar al lui Dinamo a evidențiat faptul că Dorin Șerdean controlează Dinamo, prin intermediul Lotus Perfect Products SRL.

 ”Solicităm judecătorului sindic respingerea contestației ca fiind vădit nefondată și aplicarea unei amenzii judiciare lui Dorin Șerdean, pentru exercitarea cu rea credință a drepturilor procesurale”, cere RTZ.

Programată inițial pentru 24 octombrie, judecarea Planului de reorganizare modificat a fost amânată pentru 21 noiembrie, pentru soluționarea contestațiilor. În cazul în care va fi aprobat și de judecătorul sindic, APCH devine acționar majoritar, cu 99,17%, în acest moment fiind doar acționar minoritar, cu 20,06%. Dorin Șerdean/Lotus, acționarul majoritar de acum, se va prăbuși de la 72,87% la doar 0,75%, Nicolae Badea/ACSFC Dinamo de la 7,03% la 0,07%, iar Cornel Dinu de la 0,03 la 0,003%.

CITESTE SI:

Răzvan Patriche, dezamăgit după înfrângerea cu Sepsi: ”Nu am început cum trebuie”. Ce spune despre atmosfera din tribune

Video I Omul cu golurile pentru Dinamo, reacționează după meciul cu Sepsi

Video I Ovidiu Burcă şi-ar fi dorit mai mult de la meciul cu Sepsi: ”Aveam mai multe așteptări”

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori: ”Cei interesați au vrut să verifice documentele”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s