Dinamo, amical în week-end! Vezi când se joacă meciul cu Poli Iași din etapa #15

După două remize consecutive, Dinamo a câștigat meciul cu Dumbrăvița, din etapa a 14-a a Ligii secunde. A fost 4-1 pentru „câini”, care au urcat pe locul 8.

Echipa noastră are două săptămâni la dispoziție pentru a pregăti duelul cu Iași, din etapa următoare. Sunt două săptămâni de pauză competițională, timp în care Ovidiu Burcă și băieții pot pregăti finalul de an.

Astfel, conducerea tehnică a ”haitei”, în frunte cu Ovidiu Burcă au decis ca în această pauza competițională prilejuită de acțiunile loturilor naționale ale României, să organizeze un meci amical cu formația pregătită de Adrian Mihalcea, Gloria Buzău.

Partida este programată, sâmbătă, 19 noiembrie la Buzău, de la ora 13:00. Momentan nu avem informații referitoare la transmisia meciului, dar vom reveni cu noi informații în viitoarele articole.

Denis Oncescu, Ahmed Bani și Costin Amzar nu vor face deplasarea, pentru meciul de pregătire. Cei trei dinamoviști au fost convocați la echipa reprezentativă sub 20 de ani a României, de Daniel Pancu, a anunțat FRF.

Dinamo intră în pauza Ligii 2 cu moralul ridicat

Pauza vine perfect pentru Dinamo, e convins Ovidiu Burcă, antrenorul remarcând faptul că are timp să regleze lucrurile mai puțin bune din ultima perioadă. În același timp, ”câinii” au obținut victoria cu CSC Dumbrăvița și sunt și mai relaxați în zilele de pauză competițională.

”Avem pauza asta, în care mai putem regla lucruri, e binevenită pauza pentru noi, simt că grupul este mult mai așezat, în echipă există o ierarhie, ideile noastre tactice sunt mult mai clare, băieții știu ce au de făcut. Ca etică a muncii, suntem mult mai bine. Au venit și rezultatele și sunt convins că ăsta e drumul”, a spus Burcă.

Dinamo, la patru puncte de locurile de play-off. ”Câinii” încă mai speră la grupa de promovare

Dinamo a urcat pe locul 8 în urma acestui succes, cu 21 de puncte, la patru puncte de locul 6, Unirea Dej. De partea cealaltă, CSC Dumbrăvița e într-o situație tot mai grea. Nu a mai câștigat de patru meciuri, timp în care nu a luat nici măcar un punct, și e pe locul 18 din 20 de echipe, cu 13 puncte, la egalitate cu locul 17, Metaloglobus.

Runda următoare, Dinamo va întâlni Poli Iași, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 16:00, meciul se va juca la Iași și deja s-a anunțat o prezență importantă din partea suporterilor dinamoviști din țară, dar și din zonă.

CITESTE SI:

David Popovici, a treia medalie de aur la Campionatul Național! Ce urmează pentru dinamovist

Prima reacție a lui Ovidiu Burcă, după ce Vali Lazăr a admis că l-a înjurat

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă după victoria categorică cu Dumbrăvița: ”S-a tot vorbit de faptul că nu înscriem”

3 gânduri despre &8222;Dinamo, amical în week-end! Vezi când se joacă meciul cu Poli Iași din etapa #15&8221;

Lasă un răspuns