Prima reacție a lui Ovidiu Burcă, după ce Vali Lazăr a admis că l-a înjurat

În urmă cu mai bine de o lună, Ovidiu Burcă anunța că i-a transmis lui Vali Lazăr să-și caute echipe pentru că nu mai intră în vederile sale. Fotbalistul a recunoscut la Digi Sport că și-a înjurat antrenorul, iar acesta a avut o primă reacție după meciul câștigat de Dinamo, scor 4-1, în fața celor de la Dumbrăvița.

Ovidiu Burcă a subliniat că atunci când când a preluat echipa avea așteptări mai mari de la jucător.

”Eu am comentat la momentul la care am luat decizia să nu mă mai bazez pe el. Mai departe, el poate să declare ce vrea, eu mă concentrez pe echipă, pentru mine e un subiect închis.

Sub nicio formă (n.r.: nu o să îi afecteze pe ceilalți jucători). Fiecare om face ce declarații dorește. Nu vreau să fac tam-tam. E un jucător pe care l-am apreciat când am venit, dar dacă nu mai suntem pe aceeași lungime de undă, drumurile trebuie să se despartă. Când am venit, mi-am pus mari speranțe în el. Dar e subiect închis”, a spus Burcă.

Declarațiile făcute de Vali Lazăr

Lazăr a jucat 8 meciuri pentru Dinamo în acest sezon. Ultima dată a fost pe teren pe 29 septembrie, apoi Burcă l-a scos din lot.

”Cinci meciuri am jucat numai pe final, iar la Târgu Jiu n-am mai rezistat și i-am spus ceva. Da, l-am înjurat. Da, e urât. Și m-a scos din lot.

Eu i-am transmis că nu accept să fiu rezervă pe un post pe care celălalt jucător nu e mult mai bun ca mine. Mi-am luat ghetele și am plecat acasă.

La antrenament nu avea nimeni ce să-mi reproșeze, m-am dus cu ceasul, mergeam cu puls-tester, să văd cât alerg, iar de alții se ruga să alerge. Am zis că nu e cazul să mai rămân, nu am nicio șansă.

A avut ceva personal cu mine, sunt niște chestii mai vechi înainte ca el să ajungă antrenor”, a fost declarația lui Vali Lazăr, la Digi Sport Matinal.

Dinamo îi plătește salariile până în decemebrie

Vali Lazăr, jucătorul exclus din lot de Ovidiu Burcă va fi plătit de Dinamo chiar dacă nu este primit nici măcar la antrenamente.

”Mi s-a zis că trebuie să reziliez. Am fost de acord, dar vreau să mă plătești. Să stau acasă și să mă plătești până în decembrie. Îmi dai banii când poți. A zis ok, te plătesc până în decembrie”, a concluzionat Valentin Lazăr la DigiSport Matinal.

Fotbalistul are un salariu în jurul sumei de 1.500 euro și urmează să încaseze, în luna februarie, conform înțelegerii cu Vlad Iacob, remunerația pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

Lazăr, care a venit la echipă în această vară, a mai jucat pentru Dinamo în perioadele 2013-2017 și 2020. În actualul sezon, fotbalistul a evoluat în opt meciuri și a reușit o pasă decisivă.

CITESTE SI:

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă după victoria categorică cu Dumbrăvița: ”S-a tot vorbit de faptul că nu înscriem”

Video I ”Câinii” sfâșie Dumbrăvița și își îmbunătățește golaverajul

Vali Lazăr, prima reacție după ce a fost pus pe liber: ”Da, l-am înjurat! Mi-am luat ghetele și am plecat acasă”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Prima reacție a lui Ovidiu Burcă, după ce Vali Lazăr a admis că l-a înjurat&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s