O nouă victorie în instanță pentru Dinamo

Dinamo trece printr-o perioadă care cu siguranță va da direcția viitorului în Ștefan cel Mare.

Dacă pe teren lucrurile au mers foarte bine în ultima perioadă, și elevii lui Ovidiu Burcă au toate motivele să spere la calificarea în play-off, în birouri se duce lupta pentru pachetul de acțiuni. DDB încearcă să îl deposedeze pe Dorin Șerdean de acțiunile preluate de la Pablo Cortacero, astfel că administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a întocmit un Plan de reorganizare modificat, care a fost aprobat de aproape toți creditorii.

Printre cei care s-au opus se numără Dorin Șerdean și Nicolae Badea, care în paralel și-a înființat propria echipă cu numele Dinamo în Liga 4.

Una dintre contestațiile formulate de Șerdean a fost respinsă, în cursul zilei de marți, de judecătorul sindic.

”Soluția pe scurt: Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei, invocata de administratorul judiciar. Respinge contestaţia împotriva tabelului definitiv actualizat al creanţelor publicat în BPI nr. 14182/06.09.2022, astfel cum a fost precizată, ca tardiv formulată. Respinge cererea formulată de administratorul judiciar de amendare a contestatoarei.

Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 15.11.2022

Document: Hotarâre 15.11.2022”, se arată în decizia judecătorului.

Ieri, 16 noiembrie, au fost o serie de contestații judecate! Clubului Sportiv Fotbal Club Dinamo (Dinamo – Badea) a contestat creanța Asociației Peluza Cătălin Hîldan, în timp ce Dorin Șerdean s-a îndreptat împotriva hotărârii Adunării creditorilor, prin care a fost aprobat ”Planul de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”.

După ce au fost judecate toate contestațiile, instanța a rămas în pronunțare. Dar vă putem informa ca toate contestațiile au fost respinse!!!

A fost un pas extrem de important, deoarece odată cu respingerea lor, se va merge pe 21 noiembrie, pentru aprobarea noului plan, dar mai sunt și alte contestații în aceeași dată. Vom reveni cu mai multe detalii.

CITESTE SI:

Video I Președintele DDB, Eduard Galan a adus noi informații importante despre demersul fanilor dinamoviști

S-a stabilit programul etapei a 15-a. Când se va juca Poli Iași – Dinamo

Ionuț Nedelcearu, cu gândul doar la EURO 2024: „Trec anii și nu ne vom mai întâlni cu astfel de ocazii”

3 gânduri despre &8222;O nouă victorie în instanță pentru Dinamo&8221;

Lasă un răspuns