Mesajul DDB după victoria în fața lui Dorin Șerdean și a lui Nicolae Badea: „Un mare câștig al acestor demersuri”

Fanii din programul DDB, cel care a susținut și susține financiar Dinamo în ultimii ani, au reacționat după ce au primit o veste foarte bună din partea instanței. Contestațiile depuse de Nicolae Badea și Dorin Șerdean au fost respinse.

A fost practic un alt pas important spre „vindecarea” clubului!

„ZIUA DREPTĂȚII

Instanța a respins contestațiile formulate de cuplul Badea-Șerdean! Aceștia cereau ca sumele prin care suporterii au ținut Dinamo în viață în ultimii ani, să nu fie recunoscute drept creanțe, în noul plan de reorganizare.

Dincolo de victoria obținută de suporteri, alături de administratorul judiciar, RTZ&Partners, mai există un mare câștig al acestor demersuri: Toată lumea știe acum cine sunt cei care au dorit falimentul lui Dinamo!

Practic, avem de-a face cu două entități distincte: prima, cea a suporterilor, ProgramDDB, care a urmărit salvarea clubului și cea de-a doua, care a urmărit îngroparea clubului, pentru a face loc unui alt club, cu același nume, culori, emblemă, dar fără suporteri.

De fapt, aici era toată șmecheria: FC Dinamo 1948 trebuia să ajungă în faliment, pentru ca suporterii să migreze către cealaltă echipă, care n-are niciun trecut și niciun viitor.

Aceste victorii în instanță, nu doar că ne conduc către salvarea clubului, dar au și rolul de a înlătura ceața și de a arăta cu claritate cine sunt cei care au plănuit și urmărit distrugerea lui Dinamo. Program DDB este proiectul care a ținut Dinamo în viață în ultimii 3 ani și jumătate”, este mesajul liderilor DDB.

O nouă victorie în instanță pentru Dinamo

Dorin Șerdean și Nicolae Badea au pierdut o bătălie prin care au încercat să dea peste cap socotelile făcute de actualii conducători ai lui Dinamo.

Concret, cei doi au formulat contestații asupra planului de reorganizare, la finalul căruia Asociația PCH, cea care a donat peste 3 milioane de euro în ultimii ani din contribuțiile socios ale suporterilor, ar urma să devină acționar majoritar cu 99 la sută din acțiuni.

Tribunalul București a respis contestațiile celor doi, asta după ce în prealabil Dorin Șerdean a mai avut o astfel de tentativă care a eșuat.

Acum, un ultim hop rămâne pe 21 noiembrie, atunci când Judecătorul Sindic mai are pe masă o contestație din partea ACSFC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, care la rândul ei respinsă ar însemna cel mai probabil undă verde pentru aprobarea planului de reorganizare.

Președintele DDB, Eduard Galan a adus noi informații importante despre demersul fanilor dinamoviști

Președintele programului socios ”Doar Dinamo București”, Eduard Galan, a răspuns la o serie de întrebări și a oferit multe detalii importante despre activitatea DDB din momentul de față, mai jos aveți cele mai importante informații prezentate de președintele programului:

”Avem departament de IT care lucrează cel mai bine, se înțeleg cel mai bine, limbajul este unic. Avem departament de comunicare care funcționează foarte bine, se încheagă departamentul de marketing, departamentul legal începe să producă și el cât de curând, dar mai avem mult de lucru, trebuie să înțelegem, oamenii sunt voluntari, lucrează în limita timpului disponibil”.

”Sunt voluntarii DDB care pot face prezența la stadion, cu Dinamomobilul, la Săftica, vom avea taskuri pentru club unde are nevoie, astfel încât să ajute și în cadrul clubului, s-au înscris multe persoane”.

”Fiecare ajută cum poate, important este să ajuți și să vrei să ajuți”.

”Acțiunea ,,Om la Om” va continua până la sfârșitul sezonului. Am făcut niște greșeli, nu am promovat suficient, timpul a fost din scurt, o gândim că de la următorul meci să fie mult mai bine prezentată, astfel încât lumea să afle mai repede, mai din timp. 3 acțiuni, 60 de tricouri. Nu mă așteptăm la prima acțiune să facem sold-out, au mai fost mici probleme cu platforma, cred că dacă o și îmbunătățim și aducem mai multe îmbunătățiri, acțiunea poate continua și să fie un succes major”.

”Stăm mai bine la capitolul înnoiri de carduri, eu încerc să răspund în limita timpului meu disponibil, discut și cu cei care au ieșit din program, dar și cu cei care sunt în program, ca să aflu cum văd situația”.

”Avem o nouă adresă de mail, suport@programddb.ro, o să apară și pe pagina profilului tău, dai click, se deschide mail nou, scrii numele, nr cardului și vor rezolva cei de la tehnic”.

”Avem departament de call-center, avem doamne care sună, vorbesc, ne dau feedback, o să facem și un sondaj, să vedem care sunt cauzele pentru care au ieșit. La telefon poate nu da toate detaliile, dacă îi dai un survey, poate va da toate informațiile importante”.

”Toate promisiunile făcute și neonorate se vor rezolva cât mai curând posibil sper eu”

”Un prim pas a fost să preluăm shopul, să putem lista cât mai multe produse, să aducă cât mai multe produse în shop, vin sărbătorile, vor să cumpere produse cât mai diversificate. Sper să avem relație deschisă cu voluntarii care să lucreze pentru shopul clubului. Acesta este doar un exemplu. O să rezolvăm și problema cu livrarea afară, sunt mulți dinamoviști afară, o să le asigurăm condiții mai bune”.

”Departamentul financiar e pe cale să fie cât de cât funcțional, o să prezentăm plățile, pe categorii de venituri, cheltuieli, avem cheltuieli cu host, produse, marfă, o să avem genul asta de bilanț, sper că la începutul lunii decembrie să îl pot prezenta. Bilanțul este oglinda DDB și a ceeea ce facem cu banii voștri”.

Bani de pe tricouri: ”Au fost promiși pentru o victorie la Ciuc, nu s-a întâmplat, cu Sepsi nu s-a întâmplat, indiferent că sunt dați primă sau salarii, ei vor ajunge la jucători, toți, 100%. În funcție de cât de bine merg și celalalte acțiuni, noi suntem condamnați să aducem bani și pentru celelalte activități, salariile pentru contractele de muncă, pentru activitățile de la Săftica, toate acțiunile le facem pentru a ține clubul în viață și pentru a-l duce mai departe, nu este alt scop. Ținând cont de situația, dacă am promis că dăm primă, o să dăm și prima. Sperăm să ne ia banii la meciul cu Iași”.

”Acțiunea ,,Om la Om” o să o îmbunătățim, o să îi facem un PR mult mai bun, o să aducem și alte beneficii, o să mărim fontul și o să facem în colaborare cu clubul, o să facem filmulețe de prezentare cu clubul cu cei care au fost ,,Om la Om”.

Încercăm să ajutăm clubul acolo unde ne pricepem, pe departamentele unde avem specialiști, de executiv și sportiv se ocupă cei din club și fac o treabă foarte bună”.

”Când platforma va fi gata, o să lansăm și cardurile DDB Junior”.

CITESTE SI:

Detalii despre accesul suporterilor la meciul amical: Gloria Buzău – Dinamo București

O nouă victorie în instanță pentru Dinamo

Video I Președintele DDB, Eduard Galan a adus noi informații importante despre demersul fanilor dinamoviști

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Mesajul DDB după victoria în fața lui Dorin Șerdean și a lui Nicolae Badea: „Un mare câștig al acestor demersuri”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s