Dorin Șerdean nu cedează: ”Legea spune că se poate face contestație”

Fanii dinamoviști au primit o veste foarte bună din partea instanței, după decizia de astăzi, 17 octombrie, prin care a fost respinse contestațiile formulate de Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, respectiv Dorin Șerdean.

Sentința nu este definitivă, reclamanți au posibilitatea să facă apel.

Prima reacție a lui Dorin Șerdean după decizia instanței

Dorin Șerdean a oferit prima reacție după ce judecătorul sindic a respins cele două contestații pe care le-a formulat împotriva administratorului judiciar. Șeful Lotus, societatea care, în prezent, deține 72,8% din SC Dinamo 1948 SA, a dezvăluit că, după ce instanța o să publice motivarea deciziilor, va face apel în ambele spețe.

”M-am bazat pe contestația formulată pe tabelul creditotilor. Trebuie să vedem la ce se referă chestia cu tardivitatea, deși acum declarăm în orb, pentru că nu știm motivarea.

Legea spune că se poate face contestație în 15 zile, ei, RTZ, spun că eram înscris în tabel. Eu nu știu asta! Și o să vă explic. În septembrie 2021, eu eram în litigiu cu Dinamo, însăși creanța de 16185 lei nu este reală. Lipsește o lună, ei au invocat faptul că nu am venit de la serviciu o lună și mi-au desfăcut contractul. Creanța corectă este cea care izvorăște dintr-o hotarâre a instanței.

Astfel, la 6 luni, în martie 2022, am o hotărâre judecătorească pe dreptul muncii, care spune că am fost concediat abuziv, ilegal, iar atunci creanța corectă este… 16 185 lei, plus 9000 lei, adică încă un salariu. Tabelul, referitor la creanța mea, este incorect făcut. Mă acuză că nu am făcut contestația la timp, dar prin tertipul ăsta inseamnă că m-ai privat de dreptul de a face contestație.

Vreau să văd motivarea, să văd pe ce se bazeaza tardivitatea. În trecut, fiind vorba de un litigiu, mi-ar fi respins contestația invocând litigiul în care eram cu Dinamo. Dacă atunci nu puteam, iar acum spui că e tardiv, înseamnă că m-ai privat de drepturile constituționale, acelea de a vota și de a contesta.

Legea spune ca tardivitatea nu mai poate fi invocată atunci când sunt aduse documente noi.

Mă deranjează și modul în care se trasează problema, simplist… tardivitate, nu vorbim de fondul problemei. Am adus argumente, am adus documente noi, iar legea spune ca tardivitatea nu poate fi invocată atunci când sunt aduse documente noi. Am adus acele documente pe care le-am obținut de curând. În concluzie, tardivitatea este foarte discutabilă.

Se vede clar că RTZ a judecat cu unități de masura diferite situația mea, a APCH, respectiv ACSFC DINAMO.

Referitor la contestația bazată pe anularea votului, vreau să spun că se vede clar că RTZ a judecat cu unități de masura diferite situația mea, a APCH, respectiv ACSFC DINAMO.

Spun asta după ce votul lor în Adunarea Creditorilor a fost acceptat, votul meu a fost anulat. Acum vine întrebarea. De ce? În contestație m-am legat de faptul că lui AFCS Dinamo i s-a aprobat votul. De ce APCH i-a plătit lui ACFC Dinamo creanța de 60.000 lei? De ce dai banii unui chirografar când mai ai și alți chirografari în tabel, vreo 200, cărora nu le dai nimic? E vorba de un tratament preferențial!

E evident că o să fac apel. RTZ face cum vrea, ori m-a încadrat greșit și, atunci, trebuia să mă pună la chiorografari, ori, dacă sunt încadrat ca salariat, am dreptul să votez și să-mi accepte votul.

Voi face apel!”, a declarat Șerdean.

Acest lucru ar putea determina instanța să amâne încă o dată termenul de judecare a ”Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”.

21 noiembrie, ziua care cu siguranță va da direcția viitorului în Ștefan cel Mare

Pe 21 noiembrie urmează să fie judecată o altă sesizare din parte ACSFC Dinamo, de data asta împotriva măsurii administratorului judiciar a compensării a creanței APCH în acțiuni. Apoi, fără alte termene acordate și în cazul în care toate contestațiile vor fi respinde, ”Planul modificat cu prelungirea perioadei de implementare”, ar putea fi aprobat sau nu de judecătorul sindic în cadrul ședinței din 21 Noiembrie.

CITESTE SI:

Trei candidaturi pentru Euro 2028 şi 2032. Când vor fi anunţate câştigătoarele

Mesajul DDB după victoria în fața lui Dorin Șerdean și a lui Nicolae Badea: „Un mare câștig al acestor demersuri”

Detalii despre accesul suporterilor la meciul amical: Gloria Buzău – Dinamo București

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Dorin Șerdean nu cedează: ”Legea spune că se poate face contestație”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s