Video I Gino Iorgulescu intervine după declarațiile halucinante ale fiul său: ”Sunt un om foarte amărât!”

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit prima reacție după ce Mario Iorgulescu a spus că prefera să fie condamnat cu suspendare sau în penitenciar, decât la o clinică psihiatrică, pentru că nu poate dialoga cu nimeni.

Pe 7 septembrie 2019, fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a intrat cu Aston Martin-ul său, în valoare de 300.000 de euro, în autovehicului lui Dani Vicol, care staționa la semafor. Ulterior, autorirățile au stabilit că Mario Iorgulescu se afla sub influența cocainei și avea o alcoolenie de 1,96 g/l.

Iorgulescu Junior, cercetat pentru omor, se află în Italia, internat într-o clinică psihiatrică, de unde a făcut primele dezvăluiri după accidentul de mașină din septembrie 2019, în care a omorât un tânăr, soț și tată a doi copii. Acesta a mărturisit că și decedatul era sub influența drogurilor, chiar dacă testele nu au indicat acest lucru, și că prefera să fie la închisoare decât la un centru medical, unde nu poate dialoga cu nimeni.

La auzul celor spuse, Gino Iorgulescu deplânge situația în care se află fiul său și spune că de când s-a întâmplat accidentul trăiește într-o continuă suferință.

”Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu.

Declarațiile lui Mario Iorgulescu

”Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația.

Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni.

Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a declarat Mario Iorgulescu.

Referatul emis de procurori după accidentul fatal comis de Mario Iorgulescu

La scurt timp după accidentul fatal provocat de Mario Iorgulescu, procurorii au emis un referat în care sunt descrise, cu lux de amănunte, faptele tânărului din seara fatidică.

”La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. Bucureşti, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 60 km/h în localitate.

Acesta a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V.D.A..

Aceasta a decedat pe loc. Din momentul în care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, inculpatul nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum.

Procedând în acest mod, inculpatul a fost indiferent faţă de urmările acţiunilor sale, pe care le-a prevăzut şi acceptat, punând în pericol participanţii la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului şi astfel ucigând-o pe victimă cu intenţie indirectă”, se arată în referatul procurorilor prin care Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată.

Video I Filmul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu

CITESTE SI:

Dorin Șerdean nu cedează: ”Legea spune că se poate face contestație”

Trei candidaturi pentru Euro 2028 şi 2032. Când vor fi anunţate câştigătoarele

Mesajul DDB după victoria în fața lui Dorin Șerdean și a lui Nicolae Badea: „Un mare câștig al acestor demersuri”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video I Gino Iorgulescu intervine după declarațiile halucinante ale fiul său: ”Sunt un om foarte amărât!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s