Ovidiu Burcă a făcut analiza celor patru luni pe banca lui Dinamo: ”Rezultatele nu sunt întâmplătoare”

Dinamo a ajuns la șapte partide la rând fără înfrângere în liga secundă, cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică a ”câinilor”.

Tehnicianul lui Dinamo le-a dezvăluit prietenilor noștri de la Radio Dinamo1948, care este starea de spirit în ”haită”, dar și despre diferența între ceea ce a găsit în luna iulie și ce se întâmplă acum la echipă, când lucrurile merg în direcția dorită.

Totodată a fost dezbătut și un aspect care a stârnit foarte multe discuții a fost cel legat de jocul ofensiv al echipei.

”Cred că rezultatele nu sunt întâmplătoare, eu cred că echipa arată mult mai bine din toate punctele de vedere, am văzut și după meciul asta din punct de vedere al interacțiunii umane, suntem mai echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Au fost foarte multe mișcări de jucători, au venit unii, au plecat alții, a fost mult haos. Între timp lucrurile s-au mia așezat, așa e tot timpul, face parte din procesul de formare al unei echipe. Așa se întâmplă când vin jucători, pleacă, după aceea și staff-ul complet nou, dar lucrurile s-au așezat. Înțelegem cu toții mai bine ce înseamnă momentul clubului și din perspectiva asta lucrurile sunt mai bine.

Ideile tactice au resimțit un progres și nu e întâmplător faptul că echipa a ajuns la un nivel mai bun față de momentul în care am preluat-o.

Exista această idee în jurul echipei, faptul că nu marcăm suficient de multe goluri, că jucătorii noștri de atac ar trebui să facă mai mult. Eu sunt de principiu că toată lumea trebuie să atace, toată lumea să se apere, de aceea nu o să arăt cu degetul jucătorii de atac când nu marcăm.

Eu cred că era un aspect mental, era o dorință extraordinară a băieților să câștige meciurile, când îți dorești unele lucruri foarte mult, nu ai luciditatea necesară. În ultimii metri trebuie să ai creativitate, nu poți să ai creativitate când îți dorești și ai presiune pe umerii tăi.

Sper că odată cu acest meci, din punct de vedere ofensiv, echipa să se relaxeze puțin. Switch-ul mental pe care trebuie să îl faci când nu ai mingea, trebuie să fii în continuare agresiv, să ataci mingea, să ai o stare mentală diferită față de atunci când ai mingea, atunci trebuie să fii lucid, creativ, aici echipa nu își găsea momentele.

Odată cu această victorie sper să fim mai relaxați, mai liniștiți în fața porții, cu mai multă încredere, cu mai mult curaj”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Radio Dinamo1948.

CITESTE SI:

Video I Gino Iorgulescu intervine după declarațiile halucinante ale fiul său: ”Sunt un om foarte amărât!”

Dorin Șerdean nu cedează: ”Legea spune că se poate face contestație”

Trei candidaturi pentru Euro 2028 şi 2032. Când vor fi anunţate câştigătoarele

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă a făcut analiza celor patru luni pe banca lui Dinamo: ”Rezultatele nu sunt întâmplătoare”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s