Video I Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după victoria în fața contestatorilor: ”Domnul Șerdean s-a grăbit!”

Fanii din programul DDB, cel care au susținut și susține financiar Dinamo în ultimii ani, au primit o veste foarte bună din partea instanței, astăzi 17 octombrie, prin decizia de a respinge contestațiile formulate de Nicolae Badea și Dorin Șerdean, împotriva planului de reorganizare. O decizie executorie ce se va lua în data de, 21 noiembrie.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii și a dezvăluit pentru prietenii noștri de la Radio Dinamo1948, că au exista și șicane, din partea contestatarilor, noului plan de reorganizare:

”Au fost și amenințări indirecte, dar lucrurile astea nu fac decât să ne motiveze, nu ne sperie. Avem o anumită experiență în cauze foarte mari, foarte importante, cu multe interese, și, dimpotrivă, suntem foarte motivați să rezolvăm lucrurile. Pe de altă parte, avem avantajul că în tot ceea ce facem respectăm litera și spiritul legii, ca atare nu suntem atacabili. Noi nu facem parti-pris-uri aici.

De exemplu, dacă ar fi fost lucruri pe care noi ar fi trebuit să le facem împotriva PCH-ului, în favoarea lui Dinamo, le-am fi făcut. Din fericire pentru Dinamo, PCH și DDB au fost niște mari susținători ai echipei și ai supraviețuirii acesteia și nu a fost cazul. Noi ne asumăm o conduită corectă, nu suntem sclavii intereselor nimănui aici, fie că vorbim despre PCH, DDB sau cei care azi atacă Dinamo. Ne lasă rece orice fel de încercări de imixtiune în activitatea noastră.

Față de ultimele termene, domnul Șerdean s-a grăbit să atace cu apel deciziile de azi, deși un semn de bărbăție și de dinamovism ar fi fost să pună armele jos. Dar e problema dumnealui.

(Avocații lui Nicolae Badea au spus că nu solicită amânarea planului, dar au depus contestații) Este evident că încearcă să amâne, să obstrucționeze, să oprească modificarea planului de reorganizare. Consecința este falimentul lui Dinamo, asta își asumă acești contestatari astăzi.

Pe 21 avem un termen legat de planul de reorganizare, sperăm să avem succes și acolo. Vom avea niște decizii executorii și, chiar dacă acestea vor fi atacate, vor fi deja puse în practică și lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a spus Zăvăleanu pentru Radio Dinamo.

Decizia Tribunalului București pe scurt:

”Respinge contestaţia împotriva hotărârii adunării generale a creditorilor din data de 14.10.2022, publicata în BPI nr. 16626/14.10.2022, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de amendare a contestatoarei formulată de administratorul judiciar. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 16.11.2022”.

CITESTE SI:

Video I Se dau cărțile pe față: ”Se știu lucrurile acestea”

Video I Ovidiu Burcă, a dezvăluit de ce a ales Dinamo: ”Aș fi regretat toată viața”

Ovidiu Burcă a făcut analiza celor patru luni pe banca lui Dinamo: ”Rezultatele nu sunt întâmplătoare”

3 gânduri despre &8222;Video I Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după victoria în fața contestatorilor: ”Domnul Șerdean s-a grăbit!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s