CNI a finalizat și ultima procedură aferentă noului stadion Dinamo: ”În situația în care nu vor exista contestații…”

Dinamo așteaptă cu nerăbdare construirea noului stadion din Ștefan cel Mare și a primit o veste bună din partea CNI.

Compania Națională de Investiții a finalizat și ultima procedură aferentă licitației pentru atribuirea contractului de “Prestare servicii de elaborare studii și proiectare pentru <<Construire Arena Multifuncțională CS Dinamo Bucuresti>>”, adică, evaluarea financiară a ofertelor depuse și a decis câștigatorul contractului.

Conform legii 98/2016 este necesar un termen de 10 zile pentru depunerea eventualelor contestații din partea celor 5 consorții (4 din motive tehnice, 1 din motive financiare) ce nu au fost declarate câștigatoare pe acest contract.

”În situația în care nu vor exista contestații, CNI va anunța oficial atribuirea și va semna contractul cu câștigătorul licitației și apoi va emite ordinul de începere a lucrări, urmând ca într-un termen maxim de 60 de zile să fie gata studiul de fezabilitate (deci vom cunoaște în sfârșit designul stadionului la începutul lunii februarie 2023) și încă 30 zile pentru obținerea avizelor pe documentele și autorizațiile”, potrivit celor de la ”Noul Stadion Dinamo”.

Administratorii acestei pagini de facebook, demnă de încredere, anunță și termenul când vor începe lucrările la viitoarea arenă.

”Având în vedere aceste progrese efectuate pe proiect și ceilalți pași necesari rămași pentru obținerea atât a Hotărârii de Guvern de aprobare a indicatorilor tehnico-economici (finanțare construire) cât și apoi a Hotărârii de Guvern pentru demolare și semnării contractului în acest sens, sunt speranțe că în vara lui 2023 să vedem în sfârșit buldozerele la treabă în Ștefan cel Mare”.

Ministrul de Interne a spus că stadionul Dinamo va fi gata în 2024

Ministrul de Interne Lucian Bode și oficialii celor de la CS Dinamo au profitat de aniversarea de 74 de ani a clubului din luna mai pentru a anunța că arena din Ștefan cel Mare a fost predată către CNI.

Atunci, Bode a spus că noul stadion Dinamo va fi gata în 2024, adică după 24 de luni, termen fixat și pentru construcția stadioanelor Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf. Acum, pare din ce în ce mai greu de crezut că noua arenă din Ștefan cel Mare va fi gata în 2024, având în vedere că nici măcar nu s-au încheiat toate procedurile premergătoare demolării actualului stadion.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Ovidiu Burcă: ”Consider că lui i s-a făcut o mare nedreptate”

Video I Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după victoria în fața contestatorilor: ”Domnul Șerdean s-a grăbit!”

Video I Se dau cărțile pe față: ”Se știu lucrurile acestea”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;CNI a finalizat și ultima procedură aferentă noului stadion Dinamo: ”În situația în care nu vor exista contestații…”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s