Collins Fai nu a uitat de Dinamo: ”Vreau să-i mulțumesc”

Membrul DDB, Collins Fai (30 de ani) a fost integralist în eșecul naționalei sale, Camerun, 0-1, cu reprezentativa Elveției, de la Cupa Mondială din Qatar.

Fostul fundaș lateral din Ștefan cel Mare, a evoluat în trecut timp de 3 ani pentru Dinamo, între 2013 și 2016, și nu a uitat de perioada petrecută în ”haită”.

Cmerunezul a avut un mesaj pentru antrenorul care i-a oferit șansa să joace la Dinamo, Gheorghe Mulțescu.

„Vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. A trebuit să încep de undeva, am făcut-o la Dinamo, cu el antrenor. Îi urez sănătate și sper că e mândru de mine. Voi păstra un tricoul de la această Cupă Mondială pentru el”, a spus Collins Fai, conform playsport.ro.

Jucătorul și-a exprimat regretul pentru situația în care se află fostul său club: „Îmi pare așa rău pentru Dinamo, clubul merită mai mult”.

”Este o dezamăgire pentru noi pentru că am jucat bine, am avut ocazii și, în anumite momente, am controlat jocul. Acesta este fotbalul, nu am marcat noi, au făcut-o ei”, a explicat Fai, evoluția echipei sale.

Cristian Hossu, agentul lui Collins Fai, a povestit cum a ajuns jucătorul din Camerun în România.

”El a fost invitat de către Pandurii Târgu Jiu să vină la club. A primit viza după luna septembrie, când se încheiase perioada de transferuri. Pandurii își făcuse deja lotul. A venit la un prieten din Cluj și eu l-am văzut la o „miuță” la facultate, la ora de sport. Am observat că are anumite calități și am început să-l propun la diverse echipe în țară, dar toți l-au refuzat. După un antrenament, am sunat la Dinamo.

M-a sunat domnul Anghelache, președinte la club atunci, și mi-a zis să-l trimit la București. A stat o săptămână la probe și nea Gigi Mulțescu a făcut ceva trial cu mai mulți jucători din Africa. Au rămas Collins Fai și Pape N’Daw”, potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro.

CITESTE SI:

Video I Nelut Roșu, pregătit de duelul din Copou: ”Celor de la Iași o să le fie frică!”

Avancronică I Dinamo Bucureşti – Wisla Plock

Rezultatele zilei la CM 2022 I Germania, răpusă! Scor de maidan între Spania şi Costa Rica

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Collins Fai nu a uitat de Dinamo: ”Vreau să-i mulțumesc”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s