Continuă reproșurile la adresa lui David Țone: ”Oamenii ăștia dau tot timpul vina pe cineva”

David Țone continuă să fie contestat datorită comportamentului său. Fundașul central de doar 18 ani, după ce a fost aspru criticat de Ovidiu Burcă și chiar de fostul său antrenor de la U19, pentru problemele create în Ștefan cel Mare. Acum, a venit rândul și fostului său impresar, Victor Becali.

”Copil problemă” de la Dinamo, a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că a refuzat să mai meargă la antrenamentele lui Dinamo din cauza lui Giovanni Becali.

Mai mult, David Țone a amenințat că se lasă de fotbal și a lăsat să se înțeleagă că i-a blocat transferul la Fiorentina.

Victor Becali a reacționat după acuzațiile lui David Țone și l-a pus la punct pe fotbalistul.

”Băiatul ăla s-a lăsat de fotbal? Dar s-a apucat vreodată? Sincer, nu-mi spune nimic numele lui. Eu nu știu trei jucători de la Dinamo acum. Nici nu știu cine conduce Dinamo. În primul rând, noi nu am o relație grozavă cu Fiorentina.

L-am blocat la Fiorentina, după mintea lui. Păi, lui Dinamo dacă îi dădeam 200.000 de euro, ne rupea mâna. Dar nu interesează pe nimeni de el. Oamenii ăștia dau tot timpul vina pe cineva”, a transmis Victor Becali, conform DigiSport.

David Țone îl acuză pe Giovanni Becali că i-a distrus cariera

”Trebuia să plec în această vară. Mi s-au pus bețe-n roate, s-au forțat anumite lucruri pentru a rămâne aici. Eram, împreună cu impresarul, în discuții, din nou, cu Fiorentina. Nu știu dacă au înaintat o ofertă, dar au avut discuții cu clubul care nu s-au concretizat.

În 2021 voiau să ofere 100.000 de euro, Dinamo cerea 250.000. În vara lui 2022, din ce-am auzit, era o sumă în jurul a 200.000 de euro, bani pe care-i oferea Fiorentina. Dinamo dorea 450.000 de euro. Pe lângă ei, au mai existat anumite discuții cu CS Dinamo, dar nu s-a concretizat nimic.

Persoanele cu foarte mare influență la Dinamo, cred eu, au împiedicat transferul. Aici mă refer la un personaj din afara clubului, un mare impresar care deține majoritatea jucătorilor de la Dinamo, Giovanni Becali.

A fost interesat de mine, dar am primit sfaturi din stânga și din dreapta și am hotărât să nu semnez cu dânsul. Eu cred că nimic nu este la întâmplare. Am simțit că din momentul în care am luat decizia de a nu semna cu dânsul, n-am mai putut pleca de la Dinamo. A fost punctul decăderii pentru mine”, spunea David Țone, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit playsport.ro.

Ce a spus Ovidiu Burcă despre David Țone

”Știti foarte bine, David Țone s-a supărat pe noi, de pe o zi pe alta, a zis că nu mai vine, nu a mai venit. La 17 ani cred că problema principală a unui jucător este să se dezvolte, și nu salariul pe care îl are. Orice mărire salarială pe care aș propune-o clubului… nu cred că m-ar asculta nimeni.

Țone era un copil, care ultima lui problema era asta. Nu există la un tânăr de 17 ani să vorbească despre problemele financiare. Ceilalți jucători au aceleași probleme. Era o situație extraordinară. Dacă ar fi luat-o așa cum trebuia, ar fi fost un început de carieră extraordinar pentru un tânăr.

Sunt unele lucruri peste care nu pot să trec. Negociez orice, dar principiile care sunt de bun simt și pentru fotbal nu sunt negociabile. Pentru David am avut toată deschiderea, pentru a-l ajuta să se dezvolte.

El avea niște probleme, eu abia după am aflat. El vine în spate cu niște petiții, să îi schimbe pe antrenori. Dacă aș fi știut la momentul respectiv, poate l-aș fi privit din altă perspectivă. A avut în trecut tot felul de probleme în vestiar. I-am acordat toată atenția și toată dragostea pe care i-o pot acorda unui tânăr. Faptul că de pe o zi pe alta ne-a lăsat așa…

Am zis mulțumesc și chiar dacă ar fi să joc în 10 oameni… Nu pot să merg la luptă cu astfel de oameni. Bine că s-a întâmplat așa. Așa a fost să fie. A luat o decizie, pe care eu nu am înțeles-o, dar a fost decizia lui”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Ce a spus Gheorghe Mihali despre tânărul fundaș central

”Nu pot să vă mint. Țone, cât am activat acolo, am avut și eu probleme cu el, mari. Prin comportarea lui, nu place celorlalți. Dar credeți-mă, eu am avut probleme mari cu el. Eu am avut discuții multe cu el. La meciul cu U Cluj am vorbit clar cu el și i-am spus ‘Țone, să nu faci fault, că ai cartonaș galben’. Cu toate că am mai pățit așa și în campionat.

L-am scos la un meci acasă în minutul 10, pentru că a dat pasă la un adversar și a dat gol ăla și imediat după a făcut penalty. Și după aia, în semifinala la U Cluj, am bătut acasă cu 2-1, și acolo în minutul 46, s-a dus cu un atac de la spate și a luat cartonaș galben, și am luat gol. Cred că se crede prea mare fotbalist acum și nu mai are nevoie sfaturi. Crede că le știe pe toate.

Calități la vârsta lui, extraordinare, este născut în 2004 parcă, dar problema lui este de comportament. Nu știu dacă era acceptat foarte bine de grup din cauza atitudinii acesteia, arogantă așa. Putea să stea, la 18 ani, la Săftica. De ce trebuia să faci naveta? Ești tânăr”, a spus Mihali.

CITESTE SI:

Collins Fai nu a uitat de Dinamo: ”Vreau să-i mulțumesc”

Video I Nelut Roșu, pregătit de duelul din Copou: ”Celor de la Iași o să le fie frică!”

Avancronică I Dinamo Bucureşti – Wisla Plock

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Continuă reproșurile la adresa lui David Țone: ”Oamenii ăștia dau tot timpul vina pe cineva”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s