Vlad Iacob, nervos după Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva”

Dinamo a pierdut la limită în Copou, 0-1 cu Poli Iași, în etapa cu numărul 15 din Liga 2.

Echipa noastră a bifat la Iași primul eșec în ultimele opt etape, iar la final administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob a fost extrem de nervos.

”Din păcate, azi am intrat în jocul gazdelor, e un lucru rău, nu ne-am făcut jocul nostru, n-am construit, n-am pasat. Dar o mare problemă a fost că în repriza a doua timpul de joc efectiv a fost de vreo 20 de minute. Rar am văzut așa ceva și am văzut foarte multe meciuri. Rar am văzut asemenea trageri de timp!

Arbitrajul a fost unul bun, per total, cu o mică excepție: la fiecare cădere se oprește jocul. Nu înțeleg de ce nu preluăm ce se întâmplă la Campionatul Mondial, când arbitrii opresc jocul doar când e o accidentare serioasă. În plus, nu știu de ce nu avem și noi mai multe minute de prelungiri. Așa se arbitrează în România, nu cred că e rea-voință. De ce să mai vină oamenii la stadion, să vadă 20 de minute de fotbal într-o repriză?!

Cât timp avem șanse matematice, vom lupta, vom continua să credem. Trebuie să abordăm fiecare meci ca pe o finală. Suntem și la mâna rezultatelor, nu mai depindem doar de noi. Trebuie să ne câștigăm toate meciurile, șanse sunt, trebuie să credem și să ne jucăm șansa până la capăt.

Avem nevoie de fani mai mult ca niciodată. Sprijinul lor financiar e esențial pentru noi, le mulțumesc pentru deplasarea de la Iași, au fost la înălțime”, a declarat Iacob la finalul partidei cu Poli Iași.

Ovidiu Burcă, după eșecul cu Iași: „Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo în Liga 2”

Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo aici, e prima dată în istorie, dar asta e, să nu mai vorbim prea mult de ceea ce s-a întâmplat anul trecut, trebuie să găsim soluții să revenim. Se joacă până în ultima etapă. (…)

Am întâlnit o echipă mai agresivă, știam asta, ne-au lipsit claritatea, personalitatea, luciditatea. Trebuie să tragem concluzii, dar la cald, e o echipă bună, care a avut foarte mult timp să pregătească acest an.

Un meci tensionat pentru că sunt două echipă care își doresc mereu să câștige, e un oraș care respiră fotbal și a fost și acea reușită de excepție a lui Hlistei. În rest, foarte multă luptă”, a spus Ovidiu Burcă.

Cu această înfrângere, dinamoviștii stagnează pe poziția 9 în clasamentul ligii secunde, cu 21 de puncte după 15 meciuri, însă pot fi depășiți de FC Brașov. Poli Iași a urcat pe locul 3, însă pentru „câinii roșii” rămâne în picioare obiectivul clasării pe primele 6 poziții la finalul sezonului regular, din punct de vedere matematic, pentru că sportiv, situația pare una complicată.

Fiind la 4 puncte în spatele formațiilor care ocupă momentan ultimele două poziții eligibile pentru play-off, 5, respectiv 6, bucureștenii încă speră că pot face un final de sezon bun și că pot prinde în extremis lupta la promovare, ceea ce ar ar fi un plus de moral atât pentru elevii lui Burcă, cât și pentru suporteri, pentru că flacăra speranței s-ar putea reaprinde cu o participare în play-off la primul sezon din eșalonul secund.
Doar 4 șanse mai au dinamoviștii să scape de evoluția garantată în liga a 2-a și în sezonul viitor, urmând 4 „finale” pentru aceștia.

Mai departe, Dinamo va juca în deplasare la FC Brașov pe 3 decembrie și va încheia 2022 cu un meci în grupele Cupei României cu Unirea Slobozia. Ulterior, în februarie 2023 va disputa ultimele 3 etape din sezonul regular din liga a 2-a, acasă cu Unirea Constanța, în deplasare la CSC Șelimbăr și acasă cu Poli Timișoara, iar în situația în care nu va prinde play-off-ul, va fi nevoită să mai rămână un an în eșalonul secund.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, după eșecul cu Iași: „Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo în Liga 2”

Dinamo, înfrângere la Iaşi

Avancronică I Politehnica Iași – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, nervos după Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva”&8221;

Lasă un răspuns