Tomas Mejias, despre lunile petrecute la Dinamo: ”Salariile mi-au fost plătite de DDB”

Tomas Mejias (33 de ani), goalkeeper-ul spaniol, sosit în Ștefan cel Mare în ”era Cortacero” a vorbit despre lunile pe care le-a petrecut în București.

Portarul crescut la academia celor de la Real Madrid a bifat zece meciuri pentru Dinamo. Ulterior, când situația a devenit extrem de dificilă, portarul a părăsit ”haita”.

Tomas Mejias venit la începutul sezonului 2020-2021, cu ”colonia spaniolă”, afirmă că la început i-a fost prezentat un proiect grandios. Totul, însă, a devenit un coșmar chiar din primele săptămâni.

”Totul arăta foarte bine la început. Un agent m-a sunat la momentul respectiv, mi-a spus că există posibilitatea să vin la Dinamo. Eu, fiind liber de contract, am acceptat, știind că este un club mare.

Pe Cortacero sau Melero nu-i știam din Spania, nu știam cine sunt. Auzisem de Cosmin Contra și Paul Anton, dar, la nivel personal, nu îi cunoșteam. Credeam că totul o să meargă bine. După trei săptămâni, au început să apară probleme peste tot: mâncare, meciuri în deplasare, mijloc de transport.

Cu suporterii n-am avut treabă, am încercat să dau tot ce am mai bun, am dat 100% la antrenamente, la meciuri. Am mai primit mesaj pe social media după ce am plecat, dar n-au fost probleme”, a spus Mejias pentru playsport.ro.

Dinamo a fost a treia experiență în străinătate pentru Mejias. Anterior, acesta fusese legitimat la Middlesbrough (Anglia) și Omonia (Cipru), pe lângă echipele din țara natală.

Mejias a recunoscut că, în momentul în care a plecat din Ștefan cel Mare (ianuarie 2021), salariile i-au fost achitate prin DDB.

”Nu mai trebuie să primesc niciun ban de la Dinamo. DDB mi-a dat două salarii inițial și încă două sau trei după, nu-mi mai amintesc exact. Cinci salarii primite în total pentru perioada petrecută la Dinamo, toate de la DDB, pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie și jumătate din ianuarie 2021, când am plecat de la club.

Nu stăteam la Săftica, ci undeva în centrul Bucureștiului. Clubul nu mi-a plătit nimic, a trebuit s-o fac eu. Înțelegerea a fost să iau două salarii în ianuarie, când am plecat, de la DDB. Știam că oamenii muncesc acolo, știam situația suporterilor, nu am vrut să creez probleme. Aceste două salarii au reprezentat cheltuielile din București: chirie, mașină. Nu am văzut niciun ban cinci luni, cum am menționat”, a mai spus Tomas Mejias.

În prezent liber de contract după experiența din Australia, portarul nu este rupt de fotbalul din România.

Ține legătura, din când în când, cu Paul Anton și este la curent cu situația ”câinilor”: ”Pe lângă jucătorii spanioli de atunci, mai vorbesc cu Paul Anton. În ceea ce privește Dinamo, urmăresc echipa, dar nu foarte mult. Sunt, însă, la curent cu situația actuală. Știu că sunt în liga secundă, la jumătatea clasamentului.”

Tomas Mejias a disputat zece partide la Dinamo, toate ca integralist. A fost trecut, în două ocazii, și pe banca de rezerve. În acest interval, a încasat 16 goluri, timp în care a închis poarta de două ori;

Goalkeeper-ul de 33 de ani s-a aflat în curtea lui Real Madrid din 2001 până în 2014. Pe lângă partidele de la echipele C și B ale ”galacticilor”, Mejias a bifat și șase minute în La Liga, într-o victorie cu 4-0 în fața celor de la Getafe, când Cristiano Ronaldo a marcat un ”hattrick”, iar Karim Benzema, actualul Balon de Aur, a înscris și el o dată.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, nervos după Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva”

Ovidiu Burcă, după eșecul cu Iași: „Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo în Liga 2”

Dinamo, înfrângere la Iaşi

3 gânduri despre &8222;Tomas Mejias, despre lunile petrecute la Dinamo: ”Salariile mi-au fost plătite de DDB”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s