Ioan Andone, despre situația de la Dinamo: ”Dorin Șerdean trebuia să aibă bani”

Fanii dinamoviști așteptau o decizie favorabilă vineri, 25 noiembrie, din partea judecătorului sindic, dar avem parte de o nouă amânare.

Asta după ce una dintre contestațiile lui Dorin Șerdean a blocat momentan planul de reorganizare. Speța urmează să ajungă la Curtea Constituțională, dar Răzvan Zăvăleanu spune că este o procedură normală și că nu-și face griji în această privință.

Fostul mare jucător și antrenor în Ștefan cel Mare, Ioan Andone este de părere că Dorin Șerdean nu este bine intenționat și că ceea ce face el este doar în detrimentul clubului.

“El spune că a cumpărat acțiunile de la spanioli. Când a făcut asta, trebuia să aibă bani să susțină clubul. El a beneficiat de o conjunctură. El așteaptă că poate cineva să-i cumpere partea lui. Eu cred că și dacă primește 500.000 sau 600.000 de euro cedează acțiunile. Cred că ar accepta. Sunt atâtea discuții.

Dacă ar dispărea, mi-ar părea rău. Sunt soluții destule. Se promovează în câțiva ani, poate se face stadion. O să se ajungă cum e la Craiova dacă echipa lui Badea ajunge în prima ligă. Nu e în regulă. În loc să-i strângi pe suporteri, tu îi divizezi. Oricum, Dinamo nu va dispărea.

Domnul Badea e un dinamovist. Am lucrat cu el de atâtea ori. Sunt convins că el o să se apropie de orice Dinamo care o să fie în față, să se bată la cupele europene. Eu sunt convins că ar accepta o unificare. Ce au făcut spaniolii în România mi se pare de domeniul fantasticului. E foarte greu să găsești un investitor”, a spus Ioan Andone, la Fotbal Club.

Dacă nu se admite contestația lui Dorin Șerdean la Curtea Constituțională, atunci Dinamo va avea un nou acționar majoritar, suporterii din programul DDB.

Aceștia au cotizat în ultimii ani cu peste 3 milioane de euro, în timp ce Dorin Șerdean nu a venit cu absolut niciun ban în club.

Planul de reorganizare odată aprobat ar permite astfel și găsirea unui nou acționar, care să vină, să preia clubul, și să-și asume datoriile, estimate undeva la 3 milioane de euro de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu.

În acest moment, Dinamo este pe poziția a 8-a în Liga 2, însă șansele de calificare în play-off s-au diminuat considerabil după eșecul suferit în ultima etapă, 1-0, cu Poli Iași.

CITESTE SI:

Tomas Mejias, despre lunile petrecute la Dinamo: ”Salariile mi-au fost plătite de DDB”

Vlad Iacob, nervos după Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva”

Ovidiu Burcă, după eșecul cu Iași: „Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo în Liga 2”

3 gânduri despre &8222;Ioan Andone, despre situația de la Dinamo: ”Dorin Șerdean trebuia să aibă bani”&8221;

Lasă un răspuns