Surpriză în ultimul meci al etapei a 15-a

Etapa a 15-a din Liga 2 s-a încheiat cu partida Csikszereda – Șelimbăr.

Csikszereda și Comunal Șelimbăr s-au întâlnit în meci direct la Ciuc și partida s-a încheiat cu un rezultat surprinzător.

Echipa ciucană a pierdut cu scorul de 2-1 și astfel clasamentul rămâne neschimbat pe locul 6, atât Ciuc, cât și Gloria Buzău au câte 25 de puncte, în vreme ce Unirea Dej are 26. Ciuc si Gloria sunt pe 6, respectiv 7.

FK Csikszereda – CS COMUNAL ȘELIMBĂR 1-2

Lorant Kovacs 59′ – penalty / Octavian Ursu 53′, 90+5

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs (Schieb 81′), Kelemen (cpt.), Apro, Vita – Panos, L. Kovacs (P. Ivanovici 84′) – Gal-Andrezly, Jebari, El Sawy – Jelena (Stancic 77′)

Rezerve neutilizate: Karacsony – M. Kovacs, Nemanic, P. Pîrvulescu, Csuros, Vereș

Antrenor: Francisc Dican

CS Șelimbăr: Silveanu – Monea (Arhirii 71′), Dandea (cpt.), R. Crișan, Riza – Al. Luca, Cărăruș – Buzan (Raicea 61′), Mir. Manole (Oct. Ursu 46′), Ciocâlteu – Gele (Cîrstean 84′)

Rezerve neutilizate: Mitrovic – Natea, Tud. Man, Vișa, Curtean

Antrenor: Claudiu Niculescu

Ovidiu Burcă, după eșecul cu Iași: „Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo în Liga 2”

”Nu sunt supărat că am pierdut, ci că n-am fost agresivi în apărare, ne-au lipsit personalitatea și luciditatea în atac. Nu trebuia să arătăm așa! Am mers pe sârmă de când am venit aici. Nu poți să construiești ceva durabil în două luni, după ce alții au distrus atâția ani! Am putea face față la presiune, cu bugetul Iașului, cu lotul Iașului.

Mergem la Brașov să câștigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creștem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos. Mă așteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat cinci, din care s-au jucat două. S-a simțit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Bordușanu.

Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo aici, e prima dată în istorie, dar asta e, să nu mai vorbim prea mult de ceea ce s-a întâmplat anul trecut, trebuie să găsim soluții să revenim. Se joacă până în ultima etapă.

Am întâlnit o echipă mai agresivă, știam asta, ne-au lipsit claritatea, personalitatea, luciditatea. Trebuie să tragem concluzii, dar la cald, e o echipă bună, care a avut foarte mult timp să pregătească acest an”, a spus Ovidiu Burcă.

Vlad Iacob, nervos după Iași – Dinamo: ”Rar am văzut așa ceva”

”Din păcate, azi am intrat în jocul gazdelor, e un lucru rău, nu ne-am făcut jocul nostru, n-am construit, n-am pasat. Dar o mare problemă a fost că în repriza a doua timpul de joc efectiv a fost de vreo 20 de minute. Rar am văzut așa ceva și am văzut foarte multe meciuri. Rar am văzut asemenea trageri de timp!

Arbitrajul a fost unul bun, per total, cu o mică excepție: la fiecare cădere se oprește jocul. Nu înțeleg de ce nu preluăm ce se întâmplă la Campionatul Mondial, când arbitrii opresc jocul doar când e o accidentare serioasă. În plus, nu știu de ce nu avem și noi mai multe minute de prelungiri. Așa se arbitrează în România, nu cred că e rea-voință. De ce să mai vină oamenii la stadion, să vadă 20 de minute de fotbal într-o repriză?!

Cât timp avem șanse matematice, vom lupta, vom continua să credem. Trebuie să abordăm fiecare meci ca pe o finală. Suntem și la mâna rezultatelor, nu mai depindem doar de noi. Trebuie să ne câștigăm toate meciurile, șanse sunt, trebuie să credem și să ne jucăm șansa până la capăt.

Avem nevoie de fani mai mult ca niciodată. Sprijinul lor financiar e esențial pentru noi, le mulțumesc pentru deplasarea de la Iași, au fost la înălțime”, a declarat Iacob la finalul partidei cu Poli Iași.

CITESTE SI:

Noi detalii despre revenirile lui Filip Dujmovic și Dani Iglesias la Dinamo

Iulian Roșu a criticat jocul ieșenilor din ultima confruntare: ”Te ia capul! Ăsta nu e fotbal”

Ioan Andone, despre situația de la Dinamo: ”Dorin Șerdean trebuia să aibă bani”

3 gânduri despre &8222;Surpriză în ultimul meci al etapei a 15-a&8221;

Lasă un răspuns