Baschet I Dinamo are un nou manager general

Secția de baschet a clubului nostru caută redresarea echipei prin mai multe schimbări. După schimbare antrenorului Aleksandar Trifunovic, managerul echipei Cătălin Nazîru îi va pred ștafeta lui Mihai Paul.

Cătălin Nazîru, urmând să se ocupe de echipa de juniori, până la finalul sezonului.

Mihai Paul, a avut o carieră bogată de jucător, jucând pe lângă echipele din București, a mai evoluat la Ploiești, Pitești, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara. Fostul fundaș a bifat și o experiență în Costa Rica.

Din 2008 și până în 2017, Mihai Paul a bifat 262 de prezențe pe parchet în Liga Națională de Baschet Masculin, timp în care a totalizat cifre de 2352 puncte, 545 recuperări, 713 pase decisive, 224 intercepții și 1968 la eficiență, toate în peste 6600 de minute petrecute pe parchet.

Totodată, Paul a avut numeroase selecții în echipa națională a României. El făcut parte din echipa care a fost foarte aproape să se califice la EuroBasket 2015, pe când naționala masculină era condusă de pe bancă de Marcel Țenter.

Primul meci al lui Mihai Paul în noua funcție ar putea fi chiar derby-ul Capitalei. Dinamo București primește vizita celor de la CSA Steaua București, într-un meci programat pe 2 decembrie, de la ora 20:00

În acest moment, formația din Ștefan Cel Mare ocupă poziția a 4-a în clasamentul Conferinței B cu un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri.

CITESTE SI:

Handbal I ”Dulăi” convocați la națională pentru Trofeul Carpați

Surpriză în ultimul meci al etapei a 15-a

Noi detalii despre revenirile lui Filip Dujmovic și Dani Iglesias la Dinamo

4 gânduri despre &8222;Baschet I Dinamo are un nou manager general&8221;

Lasă un răspuns