Video I Dinamo mai ceva ca în derby și termină în 8 jucători meciul cu SLOBOZia

În ultima etapă din Grupa A a faza grupelor Cupei României, Dinamo a remizat cu Unirea Slobozia, scor 3-3.

Elevii lui Ovidiu Burcă, au condus cu 3-0, însă au fost egalați pe fondul cartonașelor roșii. Dinamo a sfidat gazonul impracticabil de la Buzău și prestat un fotbal pe alocuri încântător în prima repriză.

În prima repriză a înfruntării le-a aparținut ”câinilor”, în minutul 8, Dinamo a avut un gol anulat. Neluț Roșu a marcat spectaculos cu călcâiul, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 18, când Ghezali a profitat de o centrare foarte bună a lui Amzăr și a marcat în poarta lui Păduraru.

După câteva minute, Amzăr a reușit să marcheze și el, după ce a trecut spectaculos de portarul celor de la Unirea Slobozia.

Scorul a devenit 3-0 în favoarea lui Dinamo în minutul 30. Ghezali a pasat în spate pentru Iulian Roșu care a înscris cu un șut din prima.

Situația s-a schimbat însă după ce Dinamo a rămas în zece jucători, după ce Bena l-a faultat în careu pe Boțogan, iar Unirea Slobozia a redus din diferență de la unsprezece metri prin Toma.

În repriza secundă, Rus a înscris din fața porții, iar Toma a contribuit și cu un assist la golul cu capul al lui Ibrian din minutul 68.

”Câinii” au rămas în nouă jucători în minutul 75 după ce Pop a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Amzăr a fost și el eliminat pe final de meci.

Video I Dinamo egal cu Unirea Slobozia, scor final 3-3

CITESTE SI:

Tribunalul București a decis! Dinamoviștii mai trebuie să aștepte

Avancronică I Unirea Slobozia – Dinamo București

Video I Cele mai bune din lume! Simona Radiș și Ancuța Bodnar, desemnate echipajul feminin al anului 2022

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo mai ceva ca în derby și termină în 8 jucători meciul cu SLOBOZia&8221;

Lasă un răspuns