Iulian Roșu, reacție după ratarea penalty-ului cu Slobozia: ”Ne-a luat puțin valul…”

Dinamo nu a reușit victoria cu Unire Slobozia, în ultima etapă a grupelor, Cupei României.

Ratangiul partidei, Iulian Roșu s-a arătat nemulțumit de sistemul competițional. Mai mult, acesta mai spune: ”Am dat dovadă de caracter, n-am plecat din Cupă fără punct.”

”Ce să mai spun? Suntem destul de dezamăgiți. Ne așteaptam să obținem un rezultat bun, mai ales după cum a decurs prima repriză. Ne-am trezit egalați, cu jucători eliminați, cu penalty ratat.

S-a acumulat multă frustrare în partea secundă. Ne-a luat puțin valul. Cred că am dat dovadă de caracter, n-am plecat din Cupă fără punct.

Pentru mine e o mândrie cum ne prezentăm. Sper să prindem play-off-ul! Am mare încredere în această echipă. Nu ne vedea multă lume în cursă. Presiunea e pe cei din față. Nu e nimic jucat, trebuie să fim liniștiți”, a declarat Iulian Roșu, la finalul meciului.

Mijlocașul de 28 de ani, dorește să dispute mai multe partide: ”Am fi vrut să mai jucăm câteva meciuri acum. Eram într-o perioadă foarte bună. Stăm trei luni pe bară… zici că sunt pensionar, stau acasă și mă uit la meciuri.”

Video I Dinamo egal cu Unirea Slobozia, scor final 3-3

Deși a condus cu 3-0 încă din prima repriză, în echipa noastră a început nebunia. Elevii lui Ovidiu Burcă, au sfidat gazonul impracticabil de la Buzău și prestat un fotbal pe alocuri încântător în prima repriză.

În prima repriză a înfruntării le-a aparținut ”câinilor”, în minutul 8, Dinamo a avut un gol anulat. Neluț Roșu a marcat spectaculos cu călcâiul, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 18, când Ghezali a profitat de o centrare foarte bună a lui Amzăr și a marcat în poarta lui Păduraru.

După câteva minute, Amzăr a reușit să marcheze și el, după ce a trecut spectaculos de portarul celor de la Unirea Slobozia.

Scorul a devenit 3-0 în favoarea lui Dinamo în minutul 30. Ghezali a pasat în spate pentru Iulian Roșu care a înscris cu un șut din prima.

Situația s-a schimbat însă după ce Dinamo a rămas în zece jucători, după ce Bena l-a faultat în careu pe Boțogan, iar Unirea Slobozia a redus din diferență de la unsprezece metri prin Toma.

În repriza secundă, Rus a înscris din fața porții, iar Toma a contribuit și cu un assist la golul cu capul al lui Ibrian din minutul 68.

”Câinii” au rămas în nouă jucători în minutul 75 după ce Pop a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Amzăr a fost și el eliminat pe final de meci.

CITESTE SI:

Video I Explicațiile lui Ovidiu Burcă după egalul cu Slobozia din Cupa României

Video I Dinamo mai ceva ca în derby și termină în 8 jucători meciul cu SLOBOZia

Tribunalul București a decis! Dinamoviștii mai trebuie să aștepte

3 gânduri despre &8222;Iulian Roșu, reacție după ratarea penalty-ului cu Slobozia: ”Ne-a luat puțin valul…”&8221;

Lasă un răspuns