Video I Explicațiile lui Ovidiu Burcă după egalul cu Slobozia din Cupa României

Dinamo a remizat cu Unirea Slobozia, scor 3-3, în ultima rundă a grupei A din Cupa României.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani), a oferit o primă reacție după eliminările lui Bena (37), Pop (75) și Amzăr (90+1), care poate au dus la acest rezultat. Remintim, Dinamo a condus cu 3 – 0.

Acesta a afirmat că i-a plăcut modul în care au evoluat în anumite momente jucătorii săi, dar că nu poate trece cu vederea faptul că, până la urmă, ”câinii” au fost egalați de la 3-0 pe tabelă și, în plus, au ratat și o lovitură de pedeapsă.

”La cum încercăm să facem noi jocul de posesie, cu oameni, să facem superioritate, când ai un om în minus, nu mai ai de ce să mai crezi pe undeva. Dar, vreau să îi felicit pe băieți pentru spiritul de care au dat dovadă, pentru că au luptat până la final, am avut și un penalty pe care l-am ratat și un gol valabil anulat, dar nu mai contează, mai puțin contează lucrurile acestea.

Mai important e că trebuie să discutăm serios, pentru că în astfel de meciuri, pe care le controlezi, pe care le ai în mână, nu ai voie să iei cartonașe roșii sau să faci greșeli cum am făcut. O pun pe seama imaturității, că trec printr-un proces de învățare. Trebuie să învățăm și lucrurile acestea.

Dincolo de asta, referitor la aspectele pozitive, cred că până să luăm cartonașul roșu, am făcut un meci extrem de bun, cred că am marcat patru goluri dintre care unul ne-a fost anulat, controlam spațiile, controlam posesia, doar că fotbalul e făcut din momente, iar un moment schimbă meciul.

Lucrul cel mai rău e că am jucători care nu vor juca în primul meci din 2023. Eu am trecut prin aceste lucruri, iar perioada de pregătire e groaznică, știi că antrenorul nu contează pe tine în prima etapă, nu face calcule cu tine, deci pentru ei va fi o perioadă neplăcută.

La fel și pentru noi, pentru că sunt jucători pe care contam, dar va trebui să găsim soluții”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului cu Slobozia.

Însă, Burcă nu a vrut să discute despre erorile incredibile de arbitraj, care au făcut praf partida de la Buzău.

”Eu nu comentez arbitrajele, nu o fac niciodată. Cred că a fost un pic de tensiune, e normal, însă cred că a fost un meci frumos până la final. Erorile de arbitraj sunt la Liga 2, așa cum sunt și erorile tehnice la jucători. Sunt și ei oameni, greșesc, probabil că va veni VAR-ul și la Liga 2 sau poate că vom merge noi la Liga 1, unde e VAR.

Atunci, eroarea umană va dispărea într-o proporție mai mare”, a mai spus tehnicianul din Ștefan cel Mare.

CITESTE SI:

Video I Dinamo mai ceva ca în derby și termină în 8 jucători meciul cu SLOBOZia

Tribunalul București a decis! Dinamoviștii mai trebuie să aștepte

Avancronică I Unirea Slobozia – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Video I Explicațiile lui Ovidiu Burcă după egalul cu Slobozia din Cupa României&8221;

Lasă un răspuns