Video I Căpitanul ”dulăilor” țintește toate punctele din partida cu Zagreb. Vezi mesajul transmis dinamoviștilor

Lider autoritar în Liga Zimbrilor, Dinamo devine un nume important în Liga Campionilor și în această seară, va disputat ”Meciul Calificării”, cu PPD Zagreb.

Partida din cadrul etapei a 9-a din Liga Campionilor, se dispută în sala ”Polivalentă” din Bucureşti, de la ora 19:45.

Dinamo București a denumit acest moment ”Meciul Calificării”, pentru că echipa își va asigura prezența în play-off-ul Ligii Campionilor în proporție de 99% în cazul unei victorii. Cu 6 jocuri rămase de disputat pentru fiecare echipă, campioana României ocupă locul 4 în Grupa A și are un avans de patru puncte față de cluburile clasate pe locurile 6-7 (Wisla Plock și PPD Zagreb). În fazele eliminatorii se califică primele șase formații din grupă, iar la egalitate de puncte se iau în considerare jocurile directe.

Înaintea partidei, căpitanul ”dulăilor”, Valentin Ghionea, anunță victoria și ne spune că: “Încă din luna iulie, de când am început antrenamentele, suntem pregătiți pentru un asemenea meci important.”

Cel mai experimentat dinamovist din ”haită”, Valentin Ghionea mai anunță că echipa nu va avea timp pentru a sărbătorii, în cazul unei calificări istorice.

”Suntem pregătiți din punct de vedere tactic, fizic, mental… Avem un moral bun după cele două meciuri cu Wisla. Cu două puncte, ne-am apropia foarte mult de calificarea visată. Suntem în fața unei performanțe extraordinare pentru clubul Dinamo, pentru România. Dar nu vrem să ne oprim aici. Vrem să reușim performanțe și mai mari.

Suntem concentrați pentru această calificare, dar dorința noastră este pentru mai mult. Nu avem timp de sărbătorit acum, pentru că mai avem de jucat meciuri. Ne dorim să câștigăm toate meciurile până la finalul anului. Dacă câștigăm, probabil va fi organizată o masă, cu echipa, cu staff-ul.

Nu va fi ceva exagerat. Plusul din acest an pentru Dinamo e că ne-am întărit cu câțiva jucători de mare valoare, iar echipa a început să se sudeze, să avem relații de joc. Am început să jucăm ceea ce ‘Paschi’ își dorește. Transpunem tot mai mult în teren viziunea sa și rezultatele sunt pe măsură. Dacă rămânem cu același lot și echipa va fi în aceeași formulă, cred că vom deveni din ce în ce mai puternici”, a declarat Valentin Ghionea, înaintea partidei cu PPD Zagreb.

Biletele pentru meciul cu PPD Zagreb din Liga Campionilor

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 18:00.

Până acum, elevii lui Xavi Pascual au câștigat cu Porto (32-27), Zagreb (29-28) și Plock (32-28, 28-26), au remizat cu GOG (38-38) și au cedat partidele cu Magdeburg (28-30), Veszprem (30-33) și PSG (29-36). În faza grupelor, dinamoviștii mai au de jucat cu Zagreb (8 decembrie / acasă), Veszprem (15 decembrie / acasă), Porto (8 februarie / deplasare), PSG (16 februarie / deplasare), GOG (23 februarie / acasă) și Magdebburg (2 martie / deplasare).

CITESTE SI:

Handbal I Xavi Pascual, precaut înaintea meciului cu Zagreb: ”Sunt importante aceste două puncte, dar știm că…”

Handbal I Viața unui sârb cucerit de România la doar câteva luni după ce s-a mutat la București: ”În România mă simt ca acasă!”

Avancronică I Dinamo București – PPD Zagreb

3 gânduri despre &8222;Video I Căpitanul ”dulăilor” țintește toate punctele din partida cu Zagreb. Vezi mesajul transmis dinamoviștilor&8221;

Lasă un răspuns