Video I Robert Militaru, înaintea celui mai important meci din Champions League: ”Pentru asta muncim în fiecare zi”

Dinamoviștii se pregătesc de ”Meciul Calificării”, din grupele EHF Champions League.

”Dulăii” sunt pregătiți de confruntarea din această seară, cu PPD Zagreb, partida din cadrul etapei a 9-a, se va disputa astăzi, de la ora 19:45, în sala ”Polivalentă” din București.

Interul dreapta al lui Dinamo, Robert Militaru anunță că ”haita” este pregătită de acest duel și promite victoria în fața croaților.

”Ne dorim cu toții victoria, pentru asta muncim în fiecare zi. Sperăm să fim calificați în faza următoare, dacă obținem această victorie. Dar știm că avem mult de muncă pentru a învinge pe Zagreb. O calificare în faza următoare ar fi un lucru incredibil.

Dinamo și echipele românești nu au mai fost în această situație de foarte mulți ani. Cred că pentru tot handbalul românesc ar fi ceva extraordinar. Dinamo are o istorie bogată, dar ar fi cea mai mare realizare din ultimii zeci de ani. Să câștigăm mâine și vom vedea cum vom sărbători. În acest moment, ne concentrăm doar pe meci”, a declarat Robert Militaru, înaintea partidei.

Handbalistul dinamovist a avut și un mesaj pentru suporterii lui Dinamo. Acesta spunând importanța lor în această seară.

Biletele pentru meciul cu PPD Zagreb din Liga Campionilor

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 18:00.

Până acum, elevii lui Xavi Pascual au câștigat cu Porto (32-27), Zagreb (29-28) și Plock (32-28, 28-26), au remizat cu GOG (38-38) și au cedat partidele cu Magdeburg (28-30), Veszprem (30-33) și PSG (29-36). În faza grupelor, dinamoviștii mai au de jucat cu Zagreb (8 decembrie / acasă), Veszprem (15 decembrie / acasă), Porto (8 februarie / deplasare), PSG (16 februarie / deplasare), GOG (23 februarie / acasă) și Magdebburg (2 martie / deplasare).

CITESTE SI:

Video I Căpitanul ”dulăilor” țintește toate punctele din partida cu Zagreb. Vezi mesajul transmis dinamoviștilor

Handbal I Xavi Pascual, precaut înaintea meciului cu Zagreb: ”Sunt importante aceste două puncte, dar știm că…”

Handbal I Viața unui sârb cucerit de România la doar câteva luni după ce s-a mutat la București: ”În România mă simt ca acasă!”

3 gânduri despre &8222;Video I Robert Militaru, înaintea celui mai important meci din Champions League: ”Pentru asta muncim în fiecare zi”&8221;

Lasă un răspuns