Decizia pe care a luat-o Xavi Pascual după ce PSG l-a ofertat

Xavi Pascual (54 ani) a decis ce va face după ce Paris Saint-Germain și-a exprimat interesul pentru el.

Jurnaliștii de la L’Equipe au scris acum o lună că spaniolul se afla pe lista de achiziții a francezilor. Campioana din Hexagon nu mai vrea să-i propună un nou contract actualului antrenor, Raul Gonzalez, scadent la vară, și l-a avut în fruntea posibililor succesori pe Xavi Pascual.

Antrenorul care face spectacol alături de echipa de handbal masculin a lui Dinamo, care în prezent este și selecționerul României, a decis să își prelungească înțelegerea până în 2026 cu ”dulăii”.

”Dinamo este un club uimitor. Nu m-a interesat ce a scris presa sau ce zvonuri au apărut. Am ales Dinamo pentru că mă simt bine aici, managementul este perfect pentru mine. Familia mi-a acceptat decizia în totalitate. Decizia a fost ușoară când avem astfel de fani, suporterii au influențat decizia mea”, a precizat Pascual.

Xavi Pascual rămâne la Dinamo București

„A existat o ofertă fermă, certă și antrenorul avea în contract o clauză care putea fi activată, putea pleca oricând. Noul contract al lui Xavi Pascual are clauză asemănătoare, dar cu o sumă mai mare. A dorit această clauză, nu pentru a pleca la un alt club, ci pentru a se proteja în cazul în care clubul va avea o altă conducere, în anii următori. Vă garantez că această clauză reprezintă de multe ori suma pe care clubul a investit-o în antrenor.

Am avut mai multe întâlniri, ca să vedem dacă putem colabora în continuare. Contractul a fost prelungit până în 2026. Ca președinte al clubului pot să vă spun că beneficiile pe care Xavi Pascual le-a adus CS Dinamo sunt la superlativ. A reușit să schimbe o mentalitate, pe care noi nu o aveam înainte. A reușit să mobilizeze oamenii din jurul lui într-o direcție 100% pro-performanță. Tot ce se desfășoară în club acum se desfășoară la parametri cei mai înalți în handbal, la fel ca la Barcelona, PSG și toate cluburile mari.

Este o mândrie pentru mine că am reușit să aduc la clubul nostru și să păstrez un antrenor precum Xavi Pascual. El nu poate să dea aripi jucătorilor, nu poate să dea goluri pentru ei, dar el poate să vină cu o mentalitate și cu o viziune care, din păcate, noi nu o aveam înainte. Îi mulțumesc, suntem alături de el în tot acest proiect. Sper să îndeplinim toate aspectele și toate clauzele pe care ni le-am propus până în 2026″, a declarat Adrian Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

CITESTE SI:

David Popovici ia startul la CM de înot din Melbourne. Dinamovistul și-a anunțat obiectivul și probele la care va concura

Fost jucător la FCSB și Rapid, impresionat de fanii dinamoviști: ”Aceasta este realitatea, am toată aprecierea pentru ei”

Video I Florentin Petre, ”intervenție” împotriva fiului său

3 gânduri despre &8222;Decizia pe care a luat-o Xavi Pascual după ce PSG l-a ofertat&8221;

Lasă un răspuns