Veste proastă din partea judecătorului sindic

Din păcate, avem parte de vești foarte proaste, deși așteptam veștile pozitive.

Planul de reorganizare modificat a fost respins, conform informațiilor transmise dinspre judecătorie. Momentan nu avem prea multe informații, vom aștepta lămuriri pe parcursul zilei și să vedem ce urmează să fie făcut în continuare:

”Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin si Asociatia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucuresti privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului in condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată.

Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin si Asociatia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucuresti. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023.

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022

Ce spune aliniatul 5, art. 139:

(5) Modificarea planului de reorganizare, inclusiv prelungirea acestuia se poate face oricând pe parcursul procedurii de reorganizare, fără a se putea depăşi o durată totală maximă a derulării planului de 4 ani de la confirmarea iniţială. Modificarea poate fi propusă de către oricare dintre cei care au vocaţia de a propune un plan, indiferent dacă au propus sau nu planul. Votarea modificării de către adunarea creditorilor se va face cu creanţele rămase în sold, la data votului, în aceleaşi condiţii ca şi la votarea planului de reorganizare. Modificarea planului va trebui să fie confirmată de judecătorul-sindic.

CITESTE SI:

Președintele CS Dinamo anunță obiectivul ”dulăilor” în Liga Campionilor

Decizia pe care a luat-o Xavi Pascual după ce PSG l-a ofertat

David Popovici ia startul la CM de înot din Melbourne. Dinamovistul și-a anunțat obiectivul și probele la care va concura

3 gânduri despre &8222;Veste proastă din partea judecătorului sindic&8221;

Lasă un răspuns