Adrian Mihalcea, sunat pentru a reveni în SuperLigă

Numit în funcție la început de octombrie, Adrian Mihalcea a revenit în Liga 2, competiție în care a impresionat sezonul precedent cu Unirea Slobozia. A preluat Gloria Buzău din zona play-out-ului și încheie 2022 cu ei pe locul 6, în play-off, cu trei etape programate pentru anul viitor înaintea finalului de sezon regular, iar Mihalcea nu ar dori să lase lucrurile terminate.

Pe de altă, mirajul revenirii mai repede pe banca unei echipe de SuperLigă e mare, așa că – probabil – discuțiile vor continua.

Nou-promovata ”U” Cluj ocupă locul 14 în SuperLigă, cu 19 puncte acumulate în 21 de jocuri, fiind la egalitate cu UTA, penultima clasată. Ardelenii s-au despărțit de Eugen Neagoe, după ce tehnicianul în vârstă de 55 de ani a ales să semneze cu Universitatea Craiova.

Totuși, lucrurile nu par foarte simple atâta timp cât ”Geană” ar trebui să restituie o parte din banii câștigați până acum la ardeleni, însă situația pare – oricum – tranșată.

Universitatea Cluj trebuie să se gândească la un înlocuitor pentru Neagoe, iar primul nume apărut în spațiul public este cel al lui Ioan Ovidiu Sabău. Fostul dinamovist nu a mai antrenat din 2014, când a stat pe banca lui ASA Târgu Mureș și este pregătit să revină pe banca tehnică.

”Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la PrimaSport, unde este analist.

Însă, chiar în Ajunul Crăciunului, președintele Radu Constantea a mai format un număr de telefon și acesta este cel al fostului atacant al lui Dinamo, Adrian Mihalcea (46 de ani).

”U” Cluj ocupă locul 14 în SuperLigă, cu 19 puncte acumulate în 21 de jocuri, fiind la egalitate cu UTA, penultima clasată. Ardelenii au fost antrenați până acum în acest sezon de Erik Lincar și Eugen Neagoe.

CITESTE SI:

Foto I David Popovici, despre surprizele de Crăciun. Dorință pe care și-a pus-o pe final de an

La 5 luni de la despărțirea de Dinamo, Steliano Filip vorbește despre retrogradarea lui Dinamo: ”Când a plecat, am zis că e ceva ciudat”

Răzvan Zăvăleanu, contestat pentru situația de la Dinamo: ”Avea obligația să reducă cheltuielile”

4 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea, sunat pentru a reveni în SuperLigă&8221;

  1. Nu cumva este același personj,care spunea că U”cluj Nu merită să joace în liga 1,un jeg .Voi nu sunteți sănătoși la minte. Atenție!!!!

Lasă un răspuns