Gabi Torje, jucător liber de contract la final de 2022

După Robert Moldoveanu, a venit rândul și lui Gabriel Torje (33 ani) să se despartă de Farul Constanța la jumătate de an de la transfer.

Farul Constanța a reziliat contractul cu Gabi Torje (33 de ani), după o decizie luată de comun acord între club și fotbalist. Fotbalistul a semnat cu gruparea constănțeană după despărțirea de Dinamo, în această vară, din postura de jucător liber de contract. Farul Constanța a anunţat clubul, joi seara, pe site-ul său oficial.

”Farul Constanța și Gabriel Torje au decis de comun acord încheierea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale !

Mulțumim, Gabi, pentru evoluțiile în alb-albastru”, se arată în comunicatul clubului.

Venit în luna iunie a acestui an la Farul, Gabriel Torje (33 ani) a evoluat în 17 partide oficiale în toate competiţiile, reuşind să marcheze 5 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Luni, Farul a reziliat, de comun acord, şi contractul cu atacantul Robert Moldoveanu (23 ani), care a evoluat în 26 de partide oficiale în perioada ianuarie – decembrie, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Ce spunea Torje despre retrogradare: ”Vorbim despre Farul Constanța acum. Ce a fost în trecut, a fost. E clar că este o dezamăgire pentru noi, ca jucători, dar altele sunt problemele mai mari în viață”.

CITESTE SI:

Rugby I Un rugbyst sud-african de la Dinamo se angajează la Jandarmerie: ”România este o țară minunată”

Dorin Mateuț a fost operat. Care este actuala stare de sănătate

Handbal I România, medaliată la Trofeul Carpați

3 gânduri despre &8222;Gabi Torje, jucător liber de contract la final de 2022&8221;

Lasă un răspuns