Baschet I Dinamo se întărește la începutul lui 2023

Echipa noastră de baschet, a perfectat un nou transfer în acest început de an.

Conducerea secției de baschet a reușit să îl legitimeze pe nigerianul Andy Ogide. Acesta se află la prima experiență în Liga Națională de Baschet Masculin. Cel mai probabil el îl înlocuiește pe Jeremiah Tilmon, care se confruntă cu probleme medicale conform United Hoops.

Ogide măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția patru, dar care poate evolua și în rolul de pivot. El a împlinit 35 de ani la începutul lunii octombrie a anului trecut și joacă de 12 ani la nivel de seniori.

Baschetbalistul originar din Nigeria este absolvent al Universității din Colorade State, pe care a reprezentat-o în NCAA. De-a lungul carierei sale, Ogide a jucat la cluburi precum Rio Breogan, Ourense, Poitiers, Hapoel Haemek, Assigeco Piacenza, San Severo sau OGM Ormanspor. De menționat că el a evoluat și pentru naționala Nigeriei la Jocurile Olimpice din 2016.

Andy a început acest sezon ca jucător al lui Boca Juniors în Argentina pentru care a evoluat în 14 rânduri și a avut medii de 6.5 puncte și 2.1 recuperări în 15 minute pe meci.

Cel mai probabil Ogide își va face debutul pentru Dinamo București în duelul cu CSM Oradea de astăzi, 4 ianuarie. Disputa din sala din Ștefan cel Mare va putea fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 4 și FRB TV de la ora 16:30.

CITESTE SI:

Video I Florentin Petre a rememorat momentul în care a fost la un pas de moarte

Foto & Video I Gianni Infantino, selfie-uri ZÂMBITOARE lângă sicriul lui Pele

Temerile lui Ovidiu Burcă înaintea reluării campionatului: ”Eu va trebui să-i privesc în ochi”

3 gânduri despre &8222;Baschet I Dinamo se întărește la începutul lui 2023&8221;

Lasă un răspuns