Video I Florentin Petre a rememorat momentul în care a fost la un pas de moarte

Florentin Petre, cunoscut drept unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Dinamo și apreciat de suporterii dinamoviști, a rememorat, momentele teribile petrecute în vara lui 2001.

”Piticul”, în Delta Dunării, a avut parte de un accident teribil. O partidă de pescuit s-a transformat într-o dramă. Mijlocașul dinamovist a agățat cu undița firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat. Au urma luni de spitalizare și chiar posibilitate ca jucătorul, pe atunci în vârstă de 25 de ani, să renunțe la cariera sportivă.

Cu leziuni serioase la mână și la picior, Petre a stat în spital o lună și jumătate. Ulterior, a fost operat și, după o perioadă foarte grea, în care a stat imobilizat în pat, a revenit pe gazon. În urmă au rămas urmele rănilor, un pantof explodat păstrat pe post de suvenir și ”microbul”. Pasiunea nebună pentru pescuit. Nealterată!

”Curentul mi-a intrat pe aici prin mână (n.r. arată palma mâinii drepte) și i-a trecut prin piciorul stâng, prin degetele de la picioare, mi-a explodat adidasul. I-am ținut foarte mulți ani (n.r. adidașii), aveam unul bun și unul explodat, că partea din față îmi luase foc, pe acolo mi-a ieșit. L-am păstrat o perioadă, dar a dispărut, unul singur, exact pe ăla”, a povestit Florentin Petre în cadrul emisiunii Dinamo 7/9, de la playsport.ro.

În ciuda incidentului, Petre a rămas pasionat de pescuit și nu ratează nicio oportunitate pentru a merge pe baltă. Fostul fotbalist de la Dinamo și echipa națională a dezvăluit că, în timp ce se afla imobilizat în spital, se gândea ce baltă să mai viziteze.

”Mai pescuiesc, da! După ce am pățit ce am pățit, după o lună și jumătate de stat în spital, dintre care trei săptămâni am stat numai pe spate, în pat, m-am făcut bine, am început să merg, că încă mai aveam copcile de la operații, încă nu le scosesem, eu mă orientam când să merg la pescuit. Îți dai seama!

Ăsta e un virus, nu ai cum să scapi de el. Și acum merg, sunt trecut la alt nivel, mi-am făcut prieteni, ăsta este hobby-ul meu, acolo mă relaxez cel mai bine, acolo mă simt cel mai bine, dacă am și prieteni lângă mine, dacă nu, singur, nu am nicio problemă, că mă adaptez. Asta e plăcerea mea, bucuria mea când sunt în timpul liber. Și copiii, care sunt cei mai importanți”, le-a mai spus Florentin Petre, prietenilor de la playsport.ro.

În vastă de 46 de ani, Petre a jucat la Dinamo între 1994 şi 2006, are 6 goluri marcate în 53 de meciuri la echipa naţională.

Cu Dinamo a câştigat 3 campionate, 4 Cupe şi o Supercupă a României. S-a retras timp de doi ani între 2000 şi 2002, iar în timp ce se trata pentru Hepatită C, a fost la un pas de moarte, curentandu-se grav de la un stâlp de înaltă tensiune, pe când pescuia în Delta Dunării.

CITESTE SI:

Foto & Video I Gianni Infantino, selfie-uri ZÂMBITOARE lângă sicriul lui Pele

Temerile lui Ovidiu Burcă înaintea reluării campionatului: ”Eu va trebui să-i privesc în ochi”

Video I Robert Moldoveanu și-a găsit echipă, după ce Hagi la pus pe liber

3 gânduri despre &8222;Video I Florentin Petre a rememorat momentul în care a fost la un pas de moarte&8221;

Lasă un răspuns