Vali Lazăr și-a găsit echipă, la două luni după ce a fost dat afară de la Dinamo

Valentin Lazăr (33 de ani) a revenit în vara anului trecut la Dinamo, pentru a treia oară, însă aventura sa în Ștefan cel Mare s-a încheiat brusc, după o ceartă cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Disputele dintre cei doi au continuat și după despărțire. Ovidiu Burcă susținând că fotbalistul de bandă a fost demis, deoarece ”devenise neantrenabil”:

”Povestea cu el e foarte simplă. Vali Lazăr nu mai e un jucător antrenabil. Iar când un jucător devine neantrenabil… Ajungi într-un moment în care ai o vârstă, ai un anumit confort și nu mai răspunzi la comenzile antrenorului. Iar pentru un antrenor e foarte important.

Nu am avut nimic personal cu el. Am văzut că a făcut eforturi, dar când lucrurile nu mai erau așa cum își dorea el, Lazăr a revenit la metehnele pe care le avea înainte să vin eu”, afirma Ovidiu Burcă.

În timp ce Vali Lazăr i-a răspuns că ”se crede mare psiholog”:

”Motivul pentru care am plecat e unul foarte clar. Când a venit domnul Burcă la echipă, el a adus mai mulți jucători. Mie mi-a spus că trebuie să-i accept deciziile și să fiu rezervă. Mi-a zis asta după un meci cu Unirea Dej.

De atunci am fost doar rezervă meci de meci! Mai intram și eu câte un pic, spre finalurile meciurilor. A fost urât ceea ce mi-au făcut”, afirma Lazăr.

La două luni dinstanță de la despărțitea de Dinamo, Lazăr s-a înțeles, potrivit gsp.ro, cu un alt club din România, însă destinația este una cel puțin surprinzătoare.

Lazăr va îmbrăca în următoarele luni tricoul formației CS Păulești, ocupanta locului 7 în Seria 5 din al treilea eșalon.

Lazăr a fost utilizat în șapte partide în sezonul acesta la Dinamo, însă ca titular a bifat numai cinci partide.

50.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Lazăr, conform Transfermarkt.com.

Acesta are în palmares Cupa Ligii, cucerită în 2017 cu Dinamo

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob, despre colaborarea cu Răzvan Zăvăleanu: ”Nu am intervenit niciodată peste domnul Zăvăleanu”

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023. Vezi și unde se vor desfășura antrenamentele

”Câinii” s-au reunit azi. Jucătorii dinamoviști prezenți la vizita medicală

3 gânduri despre &8222;Vali Lazăr și-a găsit echipă, la două luni după ce a fost dat afară de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns