“Câinii” sunt la mare căutare în perioada de mercato

Dinamoviștii se antrenează în această perioada, au revenit la antrenamente după o lună de vacanță.

Dinamo și-a revenit din punct de vedere sportiv și este implicată în lupta pentru play-off în Liga 2. O parte dintre jucătorii tineri și-au ridicat nivelul evoluțiilor, iar asta atrage atenția cluburilor din prima ligă, mai ales că este cunoscută situația mai grea a clubului și echipele se interesează de anumiți jucători.

Odată cu transferul lui Alexandru Isfan la Universitatea Craiova în schimbul unei sume mari de bani, FC Argeș caută soluție pentu postul U21. Conform Fanatik, piteștenii s-au interesat de serviciile lui Ahmed Bani, dar și de Costin Amzăr.

Ahmed Bani, născut pe 22 august 2002, este jucător eligibil U-21 şi în sezonul viitor. Interesul celor de la FC Argeş nu este unul nou, piteştenii încercând să îl transfere şi în vară, după retrogradarea lui Dinamo în liga secundă.

Conform sursei, nu a avut loc încă o ofertă, dar rămâne de văzut dacă echipa de primă ligă va oferi vreo sumă de bani în schimbul jucătorului crescut de Dinamo, care a avut evoluții bună sub comanda lui Ovidiu Burcă. Costin Amzăr este titular de drept pe postul de fundaș stânga, acolo unde concurent este Alin Șerban, un alt jucător eligibil U21.

3 goluri și 4 pase decisive și-a trecut în cont Ahmed Bani.

1 gol și o pasă decisivă are Costin Amzar

Dinamo nu este atât de dornică totuși să renunțe la jucători, ținând cont că avem interdicție la transferuri și astfel orice plecare a vreunui jucător important este o lovitură grea în lupta pentru accederea in play-off și totodată pentru promovare.

Care este starea de spirit a jucătorilor

Situația nu este una grozavă, dar starea de spirit a băieților este una decentă, după cum a declarat Vlad Iacob.

Acesta a dezmințit anumite informații prin care se transmitea că o parte dintre jucători nu mai vor să revină la echipă și nu mai participă la antrenamentele echipei.

”Nu este adevărat, lotul este aproape complet, unul dintre jucătorii străini urmează să revină în cursul zilei de azi, a fost învoit, a avut un motiv întemeiat, antrenorul i-a permis să se alăture lotului astăzi. Toți jucătorii s-au prezentat la baza de la Săftica, ieri am fost și am avut o discuție cu lotul, un singur jucător nu era prezent și el se va alătura în cursul zilei de astăzi.

Au fost și acele dezinformări legate de Burcă, nu spun sursa, la acest trust media au mai fost articole de genul acesta, deseori au fost dezinformări cu privire la Dinamo, informații scoase din context, interviuri cu provocări. Nu a fost nimic adevărat, nu am avut certuri cu Ovidiu, nu au existat amenințări cu demisia sau alte elucubrații pe care le-am văzut acolo. Starea de spirit este decentă, nu sunt fericiți de întârzierile salariale, cine ar fi?

Sunt pregătiți să lupte, sunt un element extrem de important pentru toate părțile implicate, pentru suporteri și pentru potențialii investitori. E fotbal, rezultatele pozitive dau o percepție bună asupra clubului în general și evident șansele de a accede play-off ne dau încredere, speranță și aici depindem exclusiv de jucători și de staff. Dacă în privința situației juridice depindem într-o mare măsură de administratorul judiciar și de strategia adoptată, în plan sportiv depindem de jucători și de staff-ul tehnic”, a spus Vlad Iacob la Radio Dinamo1948.

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

Dinamo se bate la play-off!

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

21 ianuarie: CS Păulești;
25 ianuarie: CSO Plopeni;
28 ianuarie: Progresul Spartac;
1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;
8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;
10 februarie: Unirea Slobozia;
11 februarie: Farul Constanța;
18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

De mâine vor începe antrenamentele, dar Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă este optimist. Ce spune despre situația de la Dinamo

Șansele lui Dinamo pentru a scăpa de interdicția la transferuri. Ultimele detalii oferite de club

Vali Lazăr și-a găsit echipă, la două luni după ce a fost dat afară de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;“Câinii” sunt la mare căutare în perioada de mercato&8221;

Lasă un răspuns