Robert Moldoveanu n-a uitat de Dinamo: ”Nu am vrut niciodată să fac rău”

Atacantul crescut la Dinamo, Robert Moldoveanu (23 de ani), nu a uitat de Dinamo, chiar dacă a plecat acum un an de la echipă.

Acesta a plecat din Ștefan cel Mare după ani dezamagitori, în care promitea mult, dar nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor.

Revenit la Petrolul, după ce a retrogradat cu Dinamo în liga secundă și a stat o jumătate de an sub comanda lui Gică Hagi la Farul, atacantul care se anunța una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor că este nerăbdător să înceapă sezonul de primăvară și spune că vrea să se dueleze cu Dinamo în prima ligă.

Totodată, în antiteză cu ce au declarat unii foști jucători, care își cer și ultimul cent pe care îl au de primit de la Dinamo, Robert Moldoveanu spune că nu vrea să își recupereze banii de la Dinamo:

”Mă simt bine și simt bucurie că m-am întors la Petrolul. Joc de plăcere. În tricoul «lupilor» am avut rezultate și vreau să-mi ajut echipa să fie sus.

Da, am trecut peste perioada Dinamo, cu toate că acea echipă (Dinamo) mi-a rămas în suflet. Acolo am crescut, dar asta este, mergem înainte! Mă gândesc să fac lucruri bune pentru Petrolul. Nu știu când mă voi duela cu Dinamo în Liga 1, mi-aș dori cât mai repede. Important e să scape de probleme. Am renunțat la toate salariile, erau câteva… Nu voi apela la comisii, mergem înainte. Nu am vrut niciodată să fac rău”, a declarat Robert pentru gsp.ro.

Despărțire de Dinamo și Robert Moldoveanu

În încercarea de a-și salva cariera, care era pe o traiectorie descendentă. Ratarea din meciul cu UTA, din toamna anului 2021 i-a încheiat aventura lui Robert în tricoul lui Dinamo, club pentru care a evoluat de la o vârstă foarte fragedă. După un început mai mult decât promițător în tricoul echipei antrenate de Gică Hagi, Robert Moldoveanu a fost pus pe liber de echipa constănțeană. Pariul lui Gică Hagi, încercarea de a-i oferi o nouă șansă lui Robert Moldoveanu în fotbalul mare a eșuat.

Dinamo a sperat totodată că prin transferul jucătorului la echipa lui Hagi, va câstiga pe termen lung, păstrând un procent de 30% dintr-un transfer ulterior, informația fiind oferită de Ioan Becali, la începutul anului trecut.

Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează și 30 la sută dintr-un viitor transfer”.

Cotat la 200.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Robert Moldoveanu este în acest moment jucător liber de contract. Iar asta înseamnă că Dinamo nu mai poate activa nicio clauză dintr-o viitoare mutare. Din câte se pare, Dinamo nu a avut niciun fel de clauză prin care să primească o sumă de bani, dacă Robert era lăsat să plece liber de către constănțeni.

Robert Moldoveanu a jucat în 26 de meciuri pentru dobrogeni, a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive.

În acest sezon, Moldoveanu a prins puține minute. A fost folosit în 10 partide (doar 4 ca titular) și a înscris un gol în meciul cu CS Mioveni, scor 2-1, disputat pe 4 noiembrie.

CITESTE SI:

Dorin Iacob, dezvăluie pașii pe care Dinamo trebuie să-i urmeze în viitorul apropiat: ”Este obligatoriu!”

Dorin Șerdean ar fi dispus să accepte o ofertă: ”Mi-a transmis că este dispus să accepte”

“Câinii” sunt la mare căutare în perioada de mercato

3 gânduri despre &8222;Robert Moldoveanu n-a uitat de Dinamo: ”Nu am vrut niciodată să fac rău”&8221;

Lasă un răspuns