Video I Deian Sorescu, la mila suporterilor FCSB: ”Vreau să nu fiu judecat după trecutul meu”

Deian Cristian Sorescu, venit în fotbalul mare de la o divizionară din Liga a 3-a, la Dinamo în prima ligă, a uitat de mâna întinsă din Ștefan cel Mare și după aproape un an petrecut în Polonia, la Rakow, va fi angajatul lui Becali în partea a doua a sezonului actual.

Timișoreanul s-a înțeles vineri cu FCSB, pentru un împrumut până în vară cu opțiunea pentru un transfer definitiv. Astfel, clubul nostru nu va primi nicio sumă de bani, procentul se aplică doar în cazul unui transfer definitiv.

”Dezbrăcatul” a oferit primele declarații după ce a fost oficializat transferul la FCSB și a spus că nu vrea să fie judecat pentru trecutul său, cică în alb-roșu :)).

Acest personaj, i-a părăsit pe suporterii de la ASU Timișoara pentru Dinamo, iar după un popas la Rakow, va îmbrăca tricoul celor din Berceni.

”Sper să fiu la fel de bine primit (n.r. suporteri), așa cum am fost de colegi. Vreau să nu fiu judecat după trecutul meu, ci după evoluție, nu după echipa la care am fost, pentru că sunt jucător profesionist și îmi voi face treaba la orice echipă voi activa la momentul respectiv.

Mă simt bine și sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în direct.

Repet, mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, la o echipă cu un istoric foarte bogat și sper să facem treabă frumoasă împreună”, a fost prima declarația a lui Sorescu.

Video I ”Chiflele” lui Robert Moldoveanu și Deian Sorescu

Problemele care au dus la plecarea de la Rakow la doar un an după semnarea contractului

Polonezii de la Weszlo au anunțat că mutarea este deja rezolvată și au prezentat problemele care l-au împiedicat pe Deian Sorescu să rămână la Rakow, liderul detașat al campionatului.

Astfel, sursa citată scrie că Deian Sorescu a avut mari probleme de adaptare în special pentru că nu știe limba engleză, ceea ce a făcut comunicarea cu ceilalți jucători și cu membrii staff-ului aproape imposibilă.

De asemenea, polonezii vorbesc și despre ”probleme de mentalitate” și despre imposibilitatea jucătorului de a se adapta cerințelor celor de la Rakow, care, la un an de la momentul în care l-au transferat de la Dinamo pe 800.000 de euro, și-au pierdut răbdarea cu Deian Sorescu.

Discuții pentru o plecare a lui Deian Sorescu de la Rakow au existat și în perioada de mercato din vară, când Hapoel Beer Sheva l-a vrut pe român, însă negocierile nu s-au concretizat.

Rămas în Polonia, Deian Sorescu a jucat în 15 meciuri pentru Rakow în sezonul de toamnă, deloc puține, însă nu a fost suficient pentru a-și dori să rămână sau pentru ca cei din conducerea clubului să vrea să-l păstreze.

Dinamo are un procent de 15% dintr-un transfer viitor, dar fiind vorba de împrumut, Dinamo va încasa o sumă de bani doar în cazul în care se va activa clauza de transfer definitiv.

CITESTE SI:

Tenis I Andreea Prisăcariu le-a aprins imaginația fanilor cu ultima postare!

Planul lui Vlad Iacob, dat peste cap: ”Nu este implicată în finanțare”

Ion Țiriac, declarație stupefiantă despre demolarea stadionului Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Deian Sorescu, la mila suporterilor FCSB: ”Vreau să nu fiu judecat după trecutul meu”&8221;

Lasă un răspuns