Tenis I Andreea Prisăcariu le-a aprins imaginația fanilor cu ultima postare!

Andreea Prisăcariu nu ratează ocaziile de a-și lăuda condiția fizică.

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 397 WTA) a început noul an cu două victorii, în patru meciuri jucate, în circuitul ITF. Tenismena dinamovistă s-a deplasat în Tunisia, la Monastir, pentru a disputa două întreceri de calibru W25, respectiv W40.

Startul modest de stagiune nu a făcut-o însă pe jucătoarea de tenis să își piardă simțul umorului. Într-o imagine publicată din sala de forță, Andreea Prisăcariu a scris un citat care a surprins cele peste 45,000 de persoane care i-au văzut postarea pe Twitter.

”Cu cât e mai puternic fundul, cu atât e mai puternic și sufletul”, a fost citatul redactat de Andreea Prisăcariu, în descrierea unei fotografii care o arată pregătindu-se în sala de forță.

Andreei Prisăcariu este alături de programul DDB

Fanii “câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile clubului nostru.

Suporterii-acționari din Ștefan cel Mare au reușit să convingă o personalitate importantă din sport să se alăture proiectului. Concret, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu a decis să se înscrie în urmă cu un an și să rămână în programul DDB.

Prisăcariu este o sportivă din Iași și s-a declarat în mai multe rânduri o susținătoare înfocată a ”câinilor”.

”Alex Cojocaru (n.r. antrenorul lui Andreea Prisăcariu), m-a dus la un meci Steaua – Dinamo, atunci când aveam 12 ani. De atunci am rămas cu Dinamo. Sunt foarte activă când merg la un meci, mai am puțin și sar pe teren.

Toată lumea o să fie pe fază, dacă sar eu pe teren. Mi-am dorit să particip la proiectul ăsta (n.n. DDB). Este un moment dificil, toată lumea poate să vadă chestia asta, dar eu cred că băieții o să se scoată pe final și totul o să revină la normal. Dinamo trebuie să fie acolo în top trei mereu”, ne-a spus Andreea Prisacariu.

CITESTE SI:

Planul lui Vlad Iacob, dat peste cap: ”Nu este implicată în finanțare”

Ion Țiriac, declarație stupefiantă despre demolarea stadionului Dinamo

România, foarte aproape de a pierde un tânăr fotbalist: ”Trebuie să ţinem cont de un element foarte important”

3 gânduri despre &8222;Tenis I Andreea Prisăcariu le-a aprins imaginația fanilor cu ultima postare!&8221;

Lasă un răspuns