Rugby I Alexandru Gordaș continuă în Ștefan cel Mare

Conducerea secției de rugby Dinamo, le-a pregătit o surpriză iubitorilor acestui spor și anunță, miercuri, 18 ianuarie, prelungirea contractului cu doi ani pentru Alexandru Gordaș, acesta acceptând propunerea extensiei înțelegerii contractuale până la sfârșitul sezonului 2025.

Pilierul dinamovist, s-a alăturat buldogilor în Iunie 2021, Alexandru a bifat 12 apariții anul trecut în tricoul alb-roșu, însă finalul sezonului s-a terminat pentru acesta cu o intervenție chirurgicală la umărul stâng.

Operația a decurs în parametrii normali, îi urăm să aibă o perioadă de recuperare productivă și să revină sănătos alături de buldogi.

”Sunt foarte încântat pentru prelungirea contractului cu CS Dinamo. Lucrurile evoluează de la an la an aici și întreaga secție de rugby se dezvoltă, astfel am decis că vreau să susțin acest club să devină din ce în ce mai puternic.

Mă ocup de recuperare în această perioadă, îmi doresc să revin cât mai pregătit și aportul meu să fie unul consistent din momentul în care pășesc în teren alături de colegii mei”, a declarat, după semnarea contractului, Alexandru Gordaș, pentru Dinamo Rugby.

Totodată, directorul secției de rugby, Sosene Anesi s-a arătat bucuros de decizia luată de Alexandru Gordas:

”Alex are toate atributele pe care le cauți la un jucător din linia întâi, așa că asigurarea serviciilor sale este o veste genială pentru club. Știu că sfarsitul de sezon nu a fost unul fast pentru el dar mă bucură că a aderat la obiectivele echipei și apreciez dorința lui de a ajuta clubul să continue să crească în următorii ani”, a spus oficialulul dinamovist, pentru pagina de facebook, Dinamo Rugby.

CITESTE SI:

Primii jucători care părăsesc Săftica. Alți trei fotbaliști își fac bagajul

Reacția conducerii lui Dinamo, după ce Ovidiu Burcă i-a pus la zid pe cei cinci greviști ai lui Dinamo

Video I Ovidiu Burcă lecție de dinamovism: ”Nu accept lucrul ăsta, încă o dată vă spun”

3 gânduri despre &8222;Rugby I Alexandru Gordaș continuă în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns