APCH nu renunță! Ultima ofertă făcută lui Dorin Șerdean

Dorin Șerdean a avut șansa de a ceda Dinamo. Asociația Peluza Cătălin Hîldan, care deține 20% din societatea Dinamo 1948 (practic, clubul de fotbal care activează în Liga 2), a înaintat zilele trecute, o ultimă ofertă, către acționarul principal Dorin Șerdean și, astfel, să preia pachetul majoritar.

Conform Fanatik, oferta a fost trimisă chiar de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei. Astfel de acțiuni nu intră însă în ”fișa postului” acestuia, el fiind responsabil doar de buna funcționare, din punct de vedere administrativ, activitatea societății în perioada insolvenței.

Sursa citată anunță că APCH a făcut o ofertă slabă. 200.000 de euro a fost suma cu care aceștia au licitat pentru a cumpăra Dinamo. Suma a fost prea mică, Șerdean anunțând de mai multe ori că va cinde echipa pentru 550.000 de euro.

Oferta a fost semnată de Elyass Bucurică, reprezentant al APCH. Suma s-ar fi plătit în două tranșe: jumătate la semnarea contractului, jumătate în termen de șase luni.

În ofertă, ei au precizat și că vor achita salariile restante din perioada de ”domnie” a lui Șerdean într-un interval de 24 de luni, adică un total de 237.747 de lei, respectiv peste 9.900 de lei lunar.

Dacă ar fi acceptat oferta, Șerdean ar fi păstrat un procent de 1% din acțiunile clubului.

Șerdean vrea să dizolve APCH

În același timp, Dorin Șerdean, acționar majoritar al SC Dinamo 1948 SA (72,87%), s-a adresat către Judecătoria Sectorului 2, cerând dizolvarea Asociației „Peluza Cătălin-Hîldan”. Instanța hotărâse inițial, ca termen, data de 20 februarie 2023.

În urma întrunirii Judecătoria Sectorului 2, a decis, amânarea deznodămâmtului pentru 15 mai.

Dorin Șerdean, susține că APCH nu și-a împlinit scopul.

”Cei din APCH, conform celor menționate, nu ar fi avut dreptul să dețină acțiuni într-o societatea comercială. Mai mult, nu puteau oferi împrumuturi”, a explicat Dorin Șerdean demersul împotriva APCH.

În primă fază, instanța a decis amânarea unei decizii până în luna mai, spre supărarea lui Șerdean.

”Amânări din toate direcțiile împotriva mea. Sau, de fapt, greșesc, sunt numai găselnițe marca RTZ. Au făcut contestație la executare privind repunerea mea în drepturi în cadrul clubului.

Iar azi au depus în instanță o cerere de intervenție prin care le-a luat apărarea celor de la Asociația PCH. Judecătorul a dispus amânarea pe baza acestui motiv”, a spus Șerdean.

CITESTE SI:

Unirea Constanța, anunț important legat de meciul cu Dinamo

Avancronică I Dinamo București – GOG Svendborg

Vlad Iacob, confirmă că Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf. Ultimele detalii despre restanțele salariale

Lasă un răspuns