Vlad Iacob, prima reacție după vânzarea lui Dinamo. Ce spune despre conferința de presă de prezentare a noilor acționari

Vânzarea clubului Dinamo a produs un val de discuții în fotbalul românesc.

În cursul zilei de vineri, 24 februarie, o veste importantă a venit din Ștefan cel Mare. Dorin Șerdean și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deținea la Dinamo.

Cumpărătorii sunt cei din grupul financiar Red&White 2022 Management SRL. Aceștia au plătit nu mai puțin de 500.000 de euro pentru pachetul de 72,27% deținut de Șerdean. În plus, Red&White a preluat și cele 8% din acțiunile deținute de Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan”.

Administratorul special al lui Dinamo București, Vlad Iacob, a vorbit după ce a fost vândută echipa și a evidențiat faptul că va exista în viitorul apropiat o conferință de presă în care vor fi prezentați noii acționari ai trupei din Ștefan cel Mare.

”Îi mulțumim domnului Șerdean că a înțeles că e momentul potrivit. E de salutat și mișcarea suporterilor, care au renunțat la un procent din acțiunile lor. Trebuie să luăm licența acum.

Va urma o conferință de presă, eu pot să spun că sunt niște oameni cu un nivel de profesionalism foarte ridicat. E vorba despre un grup de antreprenori. Andrei Nicolescu are și experiența frumoasă a proiectului Rapid.

Eu pot să spun că pentru Dinamo urmează o perioadă încărcată, de reconstrucție, în care trebuie să refacem comunicarea cu suporterii”, a spus Vlad Iacob, potrivt Digi Sport.

Eugen Voicu îi liniștește pe fanii lui Dinamo: ”Există soluții pentru relansarea lui Dinamo”

Eugen Voicu, acționar majoritar la fondul de investiții Certinvest și unul dintre noii acționari majoritari de la Dinamo, a vorbit despre decizia de a cumpăra pachetul de la Dorin Șerdean, dezvăluind că a stat o perioadă pe gânduri. Totodată, afaceristul a dezvăluit că a cumpărat și pachetul suporterilor, care urmează să vireze banii încasați de pe urma tranzacției tot în conturile clubului.

Noul finanțator al clubului a dezvăluit și că are planuri pentru relansarea clubului, despre care a spus că „nu este pe moarte”, precizând că fostele glorii ale clubului sunt binevenite.

”Preluarea pachetului de acțiuni vine din dorința de a ajuta brandul Dinamo să se relanseze. Cred că vom avea o abordare cu totul nouă în piață. Am cumpărat la același preț și acțiuni de la suporteri. Suporterii vor încasa banii pe acțiuni și la rândul lor vor vira către club acea sumă.

Suporterii sunt minunați, suporterii clubului Dinamo sunt probabil cei mai pasionați suporteri pe care îi are o echipă de fotbal în România. Recunosc că am avut această strângere de inimă în a semna și nu a fost o decizie ușoară.

Nu este pe moarte clubul Dinamo și cred că există soluții pentru relansarea lui. Ne dorim să fie aproape de noi orice fostă glorie a clubului. Una dintre reguli este aceea că trebuie să fie o administrare ca a oricărui alt business, pe reguli clare, după competențe”, a declarat Voicu, pentru Pro TV.

În plus, Eugen Voicu, a vorbit despre ceea ce se va întâmpla cu antrenorul Ovidiu Burcă, după schimbarea patronatului.

Noul acționar al lui Dinamo, a anunțat faptul că noul patronat îi va acorda încredere actualului antrenor de la Dinamo, Ovidiu Burcă.

”Sigur că da, îi acordăm 100% încredere. Am avut discuții cu domnul Badea, care a fost un suport important în finalizarea acestei tranzacții”, a mai spus Eugen Voicu.

La aproape 65 de ani, pe care-i va împlini pe 19 aprilie, Eugen Voicu acesta este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România. Foarte activ în comunitatea de business, a ocupat funcții variate de-a lungul timpului în asociațiile profesionale din domeniul financiar, fiind și parte a rețelei Romanian Business Leaders.

Totuși, toți cei implicați în această tranzacție au evitat să ofere detalii în legătură cu sumele și clauzele din contract. S-a invocat o clauză de confidențialitate care a fost stabilită de cele trei părți implicate, Red&White Management 2022, Lotus și APCH.

Potrivit informațiilor apărute, suma prevăzută în contract pentru clauza de confidențialitate este una uriașă! Partea care o încalcă este obligată să achite 100.000 de euro! Tocmai din acest motiv a venit și reticența în declarații din partea celor implicați în tranzacția care reprezintă cea mai importantă știre a începutului de an în fotbalul românesc.

Dinamo se află pe locul opt în clasamentul din Liga a 2-a, cu 24 de puncte, după 16 etape jucate în sezonul 2022 – 2023. Trupa din Ștefan cel Mare se află la 10 puncte în spatele celor de la CSA Steaua, însă „câinii” au un joc în minus.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Unirea Constanța, primul din 2023, luni, 27 februarie, ora 17.00, în etapa 17 din Liga a 2-a. Partida se va disputa pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Unirea

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Unirea Constanța, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 100 lei;

Tribuna 1 : 60 lei;

Tribuna 2: 40 lei;

Peluze : 20 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (24/02)

Interval orar: 16:00 – 19:00

Sâmbătă (25/02)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Luni (27/02)

Interval orar: 12:30 – 17:45

CITESTE SI:

Cosmin Moţi, pesimist după vânzarea lui Dinamo: ”Sper să ia decizii înţelepte”

Avancronică I Dinamo București – CSA Steaua

Mutare șoc la Dinamo! Noii proprietari vor să-l atragă pe Ionuț Negoiță ca sponsor: ”Sunt deschis la discuții”

Lasă un răspuns