Video I Ovidiu Burcă, după ce a învins-o fără drept de apel pe Unirea Constanța

La primul meci oficial din 2023, Dinamo a făcut scor cu Unirea Constanța, 6-0, în etapa 17-a din Liga 2 și a urcat pe loc de play-off.

Elevii lui Ovidiu Burcă au început tare meciul, iar în minutul 9 aveau 2-0, după golurile marcate de Răzvan Patriche (6) și Daniel Iglesias (9). Până la pauză, ”câinii” au mai punctat de două ori. Ahmed Bani a punctat din penalty, în minutul 39, după ce s-a repetat execuția, iar Ghezali a făcut 4-0 (43).

După pauză, Dinamo a controlat jocul și au mai punctat de două ori, prin Iulian Roșu (66) și Valentin Borcea (87).

La finalul meciului cu Unirea Constanța, antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) a tras concluziile. Acesta a fost conștient de valoarea adversarului și a transmis că pentru Dinamo va începe campionatul abia sâmbătă, la meciul cu CSC Șelimbăr.

”Pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare (n.r. sâmbătă). Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu.

Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2. Au reușit să-și încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc.

Întâlnim o echipă (n.r. Șelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu are o mare experiență. Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dinamo.

Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu. Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Dragostea pentru Dianmo nu poate să înceteze.

Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat (n.r. noii acționari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni.

Cel mai important este că ei au venit să construiască alături de suporteri. Consideră suporterii ca parte integrată a proiectului lor. Împreună cu suporterii vor găsi soluții. Clubul trebuie să crească organic. Vom încerca să promovăm încă din anul ăsta”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu Unirea Constanța.

În urma rezultatului înregistrat în etapa a 17-a din Liga a 2-a, Dinamo a urcat pe poziția a șasea în campionat, cu 27 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău.

Video I Dinamo – Unirea Constanța 6:0

@doar_dinamo_official

Dinamo a câștigat cu Unirea Constanța, scor 6-0, după reușitele lui: Patriche 6, Iglesias 9, Ah. Bani 39, Ghezali 43, I. Roșu 66 și V. Borcea 87

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar Dinamo Official

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

Dinamo: Oncescu, Moura, Giafer, Patriche, Șerban, Iglesias, N. Roșu, I. Roșu, Borcea, Ghezali, Bani

Rezerve: Dujmovic, Demici, Țîră, D. Irimia, Cune, A. Irimia, Larrucea, Delciu, Florescu

Peste 3.000 de fani (cifră neoficială) au fost prezenți la această partidă.

După această victorie, Dinamo ajunge la 27 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău (locul 6). Unirea Constanța e ultima în Liga 2. cu 12 puncte.

Clasamentul Ligii a 2-a:

  1. Steaua București – 17 mj – 34 de puncte;
  2. Politehnica Iași – 17 mj – 34 de puncte;
  3. Oțelul – 17 mj – 32 de puncte;
  4. Unirea Slobozia – 17 mj – 30 de puncte;
  5. Unirea Dej – 17 mj – 30 de puncte;
  6. DINAMO – 17 mj – 27 de puncte;
  7. Gloria Buzău – 17 mj – 27 de puncte;
  8. FK Miercurea Ciuc – 17 mj – 26 de puncte.

CITESTE SI:

Video I Dinamo, ”set” cu Unirea Constanța și urcă pe loc de play-off

Dinamo București – Unirea Constanța. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Noul investitor de la Dinamo, anunț după preluarea clubului: ”Nou plan constituie o prioritate”

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, după ce a învins-o fără drept de apel pe Unirea Constanța&8221;

Lasă un răspuns