Dinamo se mișcă pe ”piața” de marketing. Noutăți în spațiul online

Dinamo caută soluții pentru a ajunge cu adevărat un club care vinde!

Dan Giuraniuc, marketing manager la Dinamo, a pozat destul în această postură, dar odată cu venirea noului acționariat, începe să își facă treaba.

Dan Giuraniuc, a adormit pe un proiect anunțat cu surle și trâmbițe, prin care anunța deschiderea unui magazin de desfaceri în Mega Mall sau Mall Veranda. Trezit din somn, Giuraniuc a pus ”piesa ai care este HIT”.

Astfel, dacă în aprilie 2022, manager-ul de marketing a lansat noul site oficial al clubului, realizat de IQ Agency, o companie specializată în digital marketing, aceeași care se va ocupa și de lansarea noului magazin virtual al echipei.

Firma contractată promite că în perioada următoare, clubul nostru urmează să deschidă și un magazin oficial într-unul dintre mall-urile bucureștene.

Potrivit Pro Tv, Dinamo s-ar afla foarte aproape să semneze un contract cu un nou sponsor tehnic și să oficializeze înțelegerea cu o companie pentru a deveni noul sonsor principal al echipei, cu clauze avantajoase în caz de promovare.

Până la infuzia de capital a noilor acționari majoritari, Dan Giuraniuc a reușit să afilieze clubul pentru vânzare unor produse. Venitul fiind unul foarte mic. Afiliere la un astfel de program, nu poate susține nici măcar un site! Exemplu: DOARDINAMO.COM.

Numele platformei este Dinamo Market, un site pe care suporterii pot face cumpărături online, iar un procent din banii plătiți va merge în bugetul clubului favorit. Numele platformei a apărut deja pe panourile publicitare la meciul cu Unirea Constanța, disputat pe Stadionul “Arcul de Triumf” și câștigat de Dinamo cu 6-0.

Practic, fanii echipei antrenate de Ovidiu Burcă pot apela la acest magazin virtual, pot face cumpărăturile obișnuite de la 15 companii împortante din România, printre care liderul liderului pieței de comert online sau site-uri mari de electronice, electrocasnice, haine, încălțăminte, nutriție, medicamente, bricolaj, cărți și produse de teleshopping, iar clubul de fotbal Dinamo va primi un procent din fiecare achiziție, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători.

“Vreau să anunț suporterii dinamoviști că, începând de pe 27 februarie, au o nouă platformă, Market Dinamo, de unde își pot face cumpărăturile online. Este un proiect unic, deocamdată, în fotbalul românesc. Îi încurajez pe toți suporterii lui Dinamo să acceseze acest site pentru orice fel de cumpărături online, pentru că așa își ajută clubul favorit”, a încurajat Vlad Iacob.

În acest moment, conform site-ului oficial, partenerii clubului Dinamo sunt Programul DDB (platforma de strângere de fonduri a fanilor dinamoviști), Delta Glass (sticlă securizată pentru clădiri), 888 (pariuri online), Smile Center (clinici stomatologice), Macron (echipament sportiv, sponsor tehnic), Phoenicia Grand Hotel (hotel de 4* din București) și Duo Life (training abilitățile manageriale).

MENȚIONĂM: Dan Giuraniuc, dacă vrei să faci trebă prin afiliere, nu mai publica comunicatele oficiale pe pagina de Facebook! Comunicați direct pe site, unde puteți să gestiona mult mai bine afilierea și organizarea spațiilor publicitare în mediul online.

Hai să ne trezim! Cluburile mari nu transmit comunicate de presă pe Facebook. Cel mult, pe Twitter aruncă o informație cu trimitere către site.

CITESTE SI:

Video I Răzvan Zăvăleanu, despre ședința avută cu noul acționariat de la Dinamo: ”După atâtea eșecuri cu acționarii, îmi doresc ca lucrurile să funcționeze”

DDB, un nou record în campania ”Om la Om”!

Detalii despre bilete la meciul cu CSC Șelimbăr

Lasă un răspuns