Noul director general a lui Dinamo, mesaj încurajator adresat ”câinilor”

Dinamo a învins-o pe Şelimbăr, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 18-a din Liga 2.

Golurile au fost marcate de Ghezali (30) şi Roşu (68) pentru ”câini”, respectiv Gele (90+1), pentru gazdele sibiene.

Noul director general din Ștefan cel Mare, i-a urmărit din tribune pe elevii lui Ovidiu Burcă. La finalul partidei, Andrei Nicolescu a vorbit despre viitorul echipei noastre dar și despre lupta pentru un loc în play-off-ul din Liga 2.

”Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci.

Dinamo are niște suporteri incredibili. Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a declarat Andrei Nicolescu la finalul meciului cu Şelimbăr.

După această victorie, ”câinii” s-au apropiat și mai mult de play-off. Elevii lui Ovidiu Burcă au șansa, duminica viitoare, 12 martie 2023, ora 13:00, cu Poli Timișoara, să facă pasul spre ultima parte a sezonului, care va stabili promovatele în primul eșalon.

Cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat, Dinamo ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 30 de puncte.

Unirea Slobozia, ocupanta poziției a 5-a, are 30 de puncte, însă și un meci mai puțin disputat, în timp ce Unirea Dej este pe 4, cu 31 de puncte.

Sub Dinamo se află în acest moment Concordia Chiajna (29 de puncte), FC Brașov (27 de puncte) și Gloria Buzău (27 de puncte, un meci mai puțin disputat).

Răzvan Zăvăleanu, mesaj încurajator după victoria din Sibiu

La această partidă, a fost prezent și administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu.

Acesta a fost prezent alături de Vlad Iacob și de noul acționar majoritar, Andrei Nicolescu. La finalul partidei, Răzvan Zăvăleanu a ținut să le transmită un mesaj optimist suporterilor dinamoviști.

”Această victorie este o confirmare a traseului bun pe care echipa l-a avut de când a venit Ovidiu Burcă. Materializează așteptările noastre, ale celor care ne ocupăm de echipă, dar și ale fanilor. A fost o victorie muncită. Dar nu ne-am gândit că nu vom câștiga. Sperăm să învingem și Timișoara.

S-a plătit un salariu și se fac eforturi pentru a se ajunge cu banii la zi. Nu e atât de ușor să organizezi lucrurile după această perioadă dificilă. E evident că jucătorii sunt mai liniștiți. Azi s-au concentrat 100%.

Vorbesc în fiecare zi cu noii acționari. Lucrurile funcționează foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Căutam soluții, dar suntem conștienți că nu e ușor, Dacă lucrurile vor merge în direcția propusă de ei, nu putem avea decât un final fericit în ceea ce privește procesul de insolvență.

Eu îmi doresc să renască Dinamo. Noii acționari au un plan interesant. Sper să fie capabili să-l implementeze”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la finalul partidei.

Video I Şelimbăr – Dinamo 1:2

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

DINAMO: Oncescu- Moura, Patriche, Giafer, Amzar- N.Rosu, I.Rosu, Gorka – Ghezali, Borcea, Bani.

Rezerve: Dujmovic, Bena, Demici, Tira, Iglesias, Serban, Pop, Delciu, Florescu.

Superbă atmosfera făcută de galeria lui Dinamo

@doar_dinamo_official

“Nu contează liga când iubești echipa” Liga 1 are nevoie de DINAMO!

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar_Dinamo_Official

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, mesaj încurajator după victoria din Sibiu

Claudiu Niculescu, necăjit după Șelimbăr – Dinamo 1-2: ”Avem nevoie sa ne revenim psihic”

Video I Concluziile lui Ovidiu Burcă după CSC Șelimbăr – Dinamo 1-2

3 gânduri despre &8222;Noul director general a lui Dinamo, mesaj încurajator adresat ”câinilor”&8221;

Lasă un răspuns