Se pregătește debarcarea lui Gino Iorgulescu de la șefia LPF-ului. Primul contracandidat la viitoarele alegeri

FRF încearcă de ceva timp, prin tandemul Burleanu – Bodescu, găsirea unui personaj puternic care să-l scoată pe Gino Iorgulescu din ecuație.

Este cunoscut faptul că Răzvan Burleanu și-a manifestat în dese rânduri ideea de a controla Liga Profesionistă de Fotbal, dar de fiecare dată oficialii LPF n-au făcut front comun cu federalii.

A existat un pact Iorgulescu – Burleanu pentru ultimele alegeri, fiecare câștigând de o manieră categorică, având majoritate absolută.

Astfel, un nume surpriză, președinte de club din Superligă, a apărut în presă ca un posibil contracandidat al lui Gino Iorgulescu la viitoarele alegeri ale LPF.

Vorbim despre Dani Coman, președintele celor de la AFC Hermannstadt, o variantă despre care se vehiculează că ar putea constitui o soluție la șefia LPF la următoarele alegeri, după cum informează ProSport.

Dani Coman a mai fost luat în calcul și la alegerile anterioare, dar nu a avut susținerea necesară din partea cluburilor.

Coman a fost președinte de club la Astra Giurgiu între 2015 – 2021, iar apoi a ales varianta oferită de către cei de la Sibiu.

La finele anului 2022, Coman a fost curtat de mai multe cluburi, pentru funcția de președinte, printre care și CFR Cluj, Universitatea Cluj și FC Voluntari.

Varianta a mai fost valabilă și la ultimul scrutin, dar susținerea n-a fost una puternică, pentru a-i aduce succesul scontat.

Dani Coman a fost președinte la Astra Giurgiu din 2015 până în 2021, iar după despărțirea de formația patronată de Ioan Niculae a ales proiectul de la Sibiu.

Pe 11 august 2022, Dani Coman a renunțat la funcția de președinte la Hermannstadt, la zece zile după ce a lansat un apel către autoritățile locale și către companiile din Sibiu, pentru a susține financiar echipa.

La finalul anului 2022, Dani Coman a fost ofertat de CFR Cluj, Universitatea Cluj și FC Voluntari pentru a fi cooptat în conducerea clubului.

Dar pe 25 ianuarie 2023 FC Hermannstadt, ocupanta locului 9 în Liga 1, a anunțat că Dani Coman a revenit în funcția de președinte al clubului.

FC Hermannstadt a fost sancţionat cu deducerea a 9 puncte în clasamentul Superligii de fotbal, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor din 13 decembrie, penalizare pe care gruparea sibiană o consideră ”nemeritată şi injustă”.

  • Gino Iorgulescu este președinte LPF din 2016, iar dacă ar câștiga viitoarele alegeri s-ar afla la al treilea mandat.

CITESTE SI:

Noul director general a lui Dinamo, mesaj încurajator adresat ”câinilor”

Răzvan Zăvăleanu, mesaj încurajator după victoria din Sibiu

Claudiu Niculescu, necăjit după Șelimbăr – Dinamo 1-2: ”Avem nevoie sa ne revenim psihic”

3 gânduri despre &8222;Se pregătește debarcarea lui Gino Iorgulescu de la șefia LPF-ului. Primul contracandidat la viitoarele alegeri&8221;

Lasă un răspuns