Eugen Voicu a dat cărțile pe față! Care a fost implicarea lui Nicolae Badea în negocierile pentru preluarea lui Dinamo

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile pe care le au la conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care reprezintă firma Red&White, au susținut prima conferință de presă, după ce au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al clubului nostru.

Dinamo a fost cumpărată la finalul lunii februarie de către Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care au bătut palma cu Dorin Șerdean, fostul acționar din Ștefan cel Mare. Noii conducători ai clubului din Ștefan cel Mare s-au pus repede la treabă, și le-au plătit deja câteva salarii restante jucătorilor lui Ovidiu Burcă.

În cadrul conferinței de presă, susținute în această zi, Eugen Voicu a dezvăluit cum a ajuns să preia frâiele lui Dinamo de la Dorin Șerdean, și a mărturisit că în aceste negocieri a fost implicat şi Nicolae Badea – fost acţionar la Dinamo.

Ce rol a avut Nicolae Badea în negocierile pentru preluarea lui Dinamo

Pe 24 februarie, Dinamo a fost cumpărată de compania Red&White, după ce Dorin Şerdean a fost de acord să vândă pachetul majoritar de acţiuni.

Imediat au apărut întrebări despre averile pe care le deţin Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, cei doi acţionari ai Red&White şi care nu sunt deloc impresionante pentru un club ca Dinamo.

Tot atunci a apărut zvonul că, de fapt, în spatele celor doi ar fi o mai veche cunoştinţă a dinamoviştilor, Nicolae Badea.

Eugen Voicu a fost întrebat de jurnaliștii prezenți la conferința de presă, dacă este adevărat că Nicolae Badea a fost cel care l-a convins să intre în negocierile pentru preluarea lui Dinamo.

Omul de afaceri a negat, dar a recunoscut că Nicolae Badea a jucat şi el un rol în negocierile pe care le-a avut cu Dorin Şerdean

”Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă.

Nu domnul Badea m-a convins să vin aici, îl respect însă pentru suportul oferit în comunicarea cu domnul Şerdean, acesta a fost rolul domnului Badea”, a spus Eugen Voicu.

CITESTE SI:

Dorin Șerdean rămâne acționar! Ce rol va avea la Dinamo

Video I Răzvan Zăvăleanu a anunțat termenul pentru ieșirea din insolvență

Video I Noii acționari de la Dinamo și-au prezentat planurile: “Vrem să schimbăm abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit”

3 gânduri despre &8222;Eugen Voicu a dat cărțile pe față! Care a fost implicarea lui Nicolae Badea în negocierile pentru preluarea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns