Video I Vlad Iacob, mesaj important transmis suporterilor dinamoviști și opiniei publice

Din 24 februarie, Dinamo are acționari noi, pe Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanți ai societății Red&White, care a cumpărat 80.778% din acțiuni.

În ziua în care s-a făcut înregistrarea oficială la Registrul Comerțului și, astfel, Red&White 2022 Management a devenit acționar majoritar al clubului, cu 80,7758 la sută acțiuni, luate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758 la sută) și Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan” (8 la sută), la 11 zile distanță de la anunț, Dinamo și-a prezentat noul ”management”. Într-o conferință de presă susținută la stadion ”Arcul de Triumf”.

În cadrul conferinței de presă de astăzi a fost prezenți și Vlad Iacob. Administratorul special, care a muncit alături de DDB în ultimele luni pentru a menține clubul pe linia de plutire, a avut un mesaj important de transmis suporterilor dinamoviști și opiniei publice.

Video I Conferința de presă susținută de noua conducere a lui Dinamo

”Mă bucur să fiu alături de echipa de management, nu am fi putut ajunge aici fără sprijinul extraordinar al tuturor fanilor dinamoviști, cei implicați în DDB, dar și cei care au ajutat în cele mai grele momente. Ei au definit cu determinare identitatea reală a clubului, au arătat ce înseamnă spiritul dinamovist.

Nu au lăsat să moară ceea ce iubim cu atâta patimă, nu au lăsat să moară clubul Dinamo, motivul pentru care trebuia să salvăm acest club, să îl ducem la următorul nivel, vom intra într-o nouă era a managementului a unității, vrem să implementăm un management corporativ, avem oameni cu experiență alături de noi și îmi doresc ca alături de noua echipă de management să readucem Dinamo acolo unde îi este locul”, a declarat Iacob în cadrul conferinței de presă.

Red&White 2022 Management a devenit acţionar majoritar la Dinamo

Red&White 2022 Management a devenit acţionarul majoritar al societăţii de care aparţine clubul FC Dinamo, deţinând 80,7758% din actiuni începând din data de 24 februarie.

Acţiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) şi de la Asociația “Peluza Cătălin Hîldan” (8%).

Răzvan Zăvăleanu a anunțat termenul pentru ieșirea din insolvență

Răzvan Zăvăleanu a dat termenul pentru ieșirea societății din insolvență.

”Astăzi mă bucură gândul că stăm lângă niște oameni serioși. Până astăzi, acționarii îi puteam împărți în două: cei care aveau voință și nu aveau putință și cei care aveau putință, dar nu aveau voință.

Sper că oamenii de lângă mine au și voință, și putință. Sunt niște planuri ambițioase.

Ca administrator judiciar, astăzi ar trebui să înceapă un nou capitol, care să vizeze doar situația insolvenței. Avem cu cine să stăm de vorbă, sper ca Dinamo să revină acolo unde a fost.

În maxim trei ani ar trebui să ieșim din insolvență”, a precizat și Zăvăleanu.

Dinamo se bate la play-off

Pe un stadion plin de de ”câini”, Dinamo Bucureşti s-a impus, sâmbătă, în deplasare, contra celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 2-1 (1-0), într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

Prin victoria din acest weekend, ”câinii” s-au apropiat și mai mult de play-off. Elevii lui Ovidiu Burcă au șansa, duminica viitoare, 12 martie 2023, ora 13:00, cu Poli Timișoara, să facă pasul spre ultima parte a sezonului, care va stabili promovatele în primul eșalon.

Cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat, Dinamo ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 30 de puncte.

Dinamo nu a reușit să rezolve problemele financiare, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță.

Clubul Dinamo se află în insolvență din iunie 2021.

CITESTE SI:

Cum va trata Eugen Voicu, posibila fuziune dintre FC și CS Dinamo

Eugen Voicu a dat cărțile pe față! Care a fost implicarea lui Nicolae Badea în negocierile pentru preluarea lui Dinamo

Dorin Șerdean rămâne acționar! Ce rol va avea la Dinamo

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob, mesaj important transmis suporterilor dinamoviști și opiniei publice&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s