Valentin Lazăr, suspendat de FRF după conflictul cu Burcă

Alungat din Ștefan cel Mare, după ce a intrat într-un conflict cu Ovidiu Burcă, Valentin Lazăr (34 de ani), s-a reîntâlnit cu Dinamo într-un meci amical, care s-a disputat în perioada de pregătire de iarnă.

Jucătorul celor de la CS Păulești nu a avut un comportament respectabil și a vrut să arate cât de inteligent este.

Gestul infect din partida amicală dintre Dinamo București și CS Păulești, care a atras numai antipatie pentru fostul angajat a lui Dinamo, i-a adus o amendă din partea clubului, precum și pierderea unui post în cadrul clubului, dar și reținerea a trei salarii.

Problemele lui Lazăr nu se termină aici! Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbel a decis luni, 6 martie, ca Valentin Lazăr, fotbalistul legitimat acum la CS Păulești, în Liga 3, să fie suspendat două etape și amendat cu suma de 2.270 de lei pentru că într-un amical cu Dinamo, disputat la începutul acestui an, a aruncat înspre banca tehnică, cu mesaj către fostul său antrenor Ovidiu Burcă, două perechi de bikini.

Reacția lui Dinamo, după pedeapsa primită de Vali Lazăr

Şefii lui Dinamo Bucureşti, clubul care a intentat plângerea către FRF, se declară dezamăgiţi de verdict. Vlad Iacob, administratorul special, Vlad Iacob spune că suspendarea este una mult prea mică având în vederea gravitatea faptei. Acesta mărturiseşte totuşi că Dinamo va respecta decizia şi nu va face recurs.

”Sincer, mi se pare foarte puţin pentru ceea ce a făcut domnul Lazăr. Este un gest incalificabil. Clubul a sesizat Comisia de Disciplină în acest sens la momentul respectiv. Totuşi, rămâne decizia lor şi nu putem decât să o respectăm. Ar fi existat nişte circumstanţe agravante, care ar fi putut să fie luate în considerare, dar, repet, respectăm decizia finală pe care au luat-o”, a declarat Vlad Iacob pentru Pro Sport.

CITESTE SI:

News Alert I Partida ”dulăilor” cu Kiel a fost reprogramată

”Câinii” la un pas de play-off! Cum se califică Dinamo

Video I ”Dulăii” aproape de un transfer de senzație!

3 gânduri despre &8222;Valentin Lazăr, suspendat de FRF după conflictul cu Burcă&8221;

Lasă un răspuns